2777
2789

توی همسایگی ما هم پسری بود که خودشو حلق اویز کرد.این اقا هم متاسفانه مشکل روحی داشت. یه همسایه هم داشتیم که با همسرش بحثش شده بود .بعد همینطوری که نشسته بوده روی زمین و تکیه داده بوده به دیوار  از عصبانیت سرشو زده بود ب دیوار و در دم جون داده بود..یعنی خودشم تعجب کرده بود که مرده.

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
دنبال کارم‌اونم‌نیس بخدا دیگه بریدم هیچ امیدی ندارم هرروز خستم کلافم تنهام به همه چی فکر میکنم دنبال ...

عزیزم شما احتیاج به روانپزشک داری حتمن باید قرصهایی بخوری ک تعادل هورمونیت برگرده.ادرنالین  و استرس خونت زیاده و سروتونین که هورمون شادی زا و امید دهندست بسیار کمه.

نمیگم برو باشگاه یا ب خودت برس.از حرفات مطمعنم تعادل هورمونیت بهم ریختس.بیشتر از بچه و همسرت و زندگیتو و طلاقو و پول و نداشتن کارو و...فلان و فلان  خودت احتیاج به کمک داری..خواهش میکنم اول از همه به مشاور رجوع کن.شاید با چند تا قرص تعادل  و بالانس شیمیایی بدنت برگرده..

نگاهت به زندگی خیلی منفیه..من خیلی نگرانتم..اینها نشانه افسردگیه وخیمه..درمانت توی پیدا کردن کار و طلاق نیست..وقتی بدنت با غذای مسمومی فاسد شده باشه باید غذای فاسدرو از روده هات تخلیه کنی..نمیتونی با اون حال دنبال شکایت از احوال و اطرافت باشی...

دنبال روانپزشک .مشاور.روانشناس باش به هر طریقی..روح و روانتو زنده کن با دارو درمانی.کم کم به فکر باشگاه و کار و غیره باش.

شما الان داری توی تاریکی مطلق قدم برمیداری این خیلی اشتباهه.اول درمان روح و جسم بعد شغل..بیا همینجا تاپیک بزن خانومایی ک کار افرینن حتمن کمکت میکنن💞💕

💕💞💕

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست منم 5 سال پیش متاسفانه خودکشی کرد وفوت شد،الان بیشترین تاوانو دختر 13 سالش میکشه که پدرش ازدواج کرد در عرض پنج سال سه تا بچه اوردن و این دختر طفل معصوم شد کلفت نامادری و خواهر برادراش،حتی نذاشتن درس بخونه و الان روستا نشین شده اگه مادرش اینکارو نمیکرد مطمئنا الان دحتره مثل همه بچه خای دیگه بچگی میکردو درس میخوند😭😭😭

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

هيچ چيزي تو اين دنيا ارزش خودكشي نداره به خصوص موجود بي ارزشي مثل مرد 

خداييش حيف شما نباشه به خاطر شوهرتون خود كشي كنيد شما بايد يه كاري كنيد اون روزي هزار بار آرزوي خودكشي كنه نه شما 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
پشیمون نشدی؟

چرا عين سگ قبل اونم چندبار خورده بودم ولي چيزيم نميشد اينسري كه خورده بودم فك كن پشت سر هم ٣بار رفتم حموم و نميدونستم خودم

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
نه ندارم

مادر چی مادر نداری ؟پدر چطور؟دلت میاد ثمر سالها زحمتشون رو دستی دستی بشکنی له کنی فرو کنی تو چاله قبر جلوی چشماشون؟

مشکلت هرچی هست قطعا از مردن اسونتره 

حالا مرگ که بالاخره میاد کسی نمیتونه جلوشو بگیره اما بذار اون بیاد سراغ تو نه تو بری سراغ اون

حال متکلم از کلامش پیداست

ی پسری ک ابجیش با ی مرده بود خودکشی کرد .شوهره اون خانوم هم زد اون مرده رو کشت قانونم شوهره مرده رو اعدام کرد البته ماله 20ساله پیش همسایه مامانم اینا ..من کوچیک بودم 

یکی هم پارسال پسره 20سالش بود نامزد داشت 

یکی هم زن عموی بابام ک خودسوزی  کرد

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
مادر چی مادر نداری ؟پدر چطور؟دلت میاد ثمر سالها زحمتشون رو دستی دستی بشکنی له کنی فرو کنی تو چاله قب ...

من ادم خودکشی نیستم واگرنه زودتر از اینا خلاص کرده بودم خودمو

با توجه به اینکه هیچ انسانی برای به وجود اومدن خودش تصمیم نمیگیره و بوسیله والدینش ,موجود میشه و در ...

با توجه به اینکه مرگ و زندگی از اموریه که دست خداست اینجور تصمیمی و دخالت تو خواست خدا و تقدیری که واسش رقم خورده جز گناهان کبیره محسوب میشه و بعد از اقدام ارامشی به دنبالش نیست اگه خودکشی موفق باشه که دچار عذاب میشه اگر ناموفق باشه از خودش و اطرافیان خجالت زده و از نگاه اونا سست و ضعیف 

بهترین راه توکل به خدا و ایمانه انشالله همه مشکلاتشون حل میشه 

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

همین الان ک تاپیکو میخوندم شوهرم بهم گفت یه همسر سابق یکی از دوستاش دیشب خودشو اتیش زده  😑😑

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
من ادم خودکشی نیستم واگرنه زودتر از اینا خلاص کرده بودم خودمو

حالا خیلی بهتر شد 

حالا که اینقدر منطقی هستی بشین یه فکری برای برون رفت از بحران بکن 

بالاخره حتما یه راهی هست

حال متکلم از کلامش پیداست