2777
2789
عنوان

من چکار کنم؟

181 بازدید | 19 پست

من دارم درس میخونم تو دانشگاه و مشغولم

به دنبالِ اپلای و ارتقا هستم دنبال بزرگ شدنم

ولی مامانم راست میره چپ میاد،میگه چرا فلان رشته رو که من گفتمو نرفتی؟؟

حق نداری اپلای کنی مهاجرت کنی!

گیر میده ازدواج سنتی کن،با کسی که یه خونه از خودش حتی نداره!!!!!

من چطوری میتونم طرفو ۲روزم نیس که دیدم برم عقدش شم؟؟ شما بهم بگین واقعا میشه؟؟؟

من باید چکار کنم؟اصلا نمیپرسه که شاید من اصلا با کسی تو رابطه ایم شاید من خودم کسیو واسه ازدواج تو نظرم دارم،یا اصلا قصد دارم یا نه؟؟؟؟

من دیگه کم آوردم،من دیگه وقتی حرف میزنم وسطای جمله ام بغض میکنم چشام پر میشه از خون و اشک

از اینکه نمیتونم واسه زندگیم یه تصمیم بگیرم

خواهش میکنم یکی بیاد بگه من چکار کنم؟

من از بس بغض کردم این چند روزه صدام دیگه در نمیاد

دیگه اعصابم نمیکشه

به من میگن به کم قانع باش!!!وقتی من میتونم رشد کنم!

سخت نیست؟

سخته .

باید بجنگی، راهی نیست  

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته اگه خواستی ازدواح کنی قبلش شرابطتتو بگو..با ازدواج کلا پرات بسته میشه مگر ۱درصدی ک باهات ه ...

چکار کنم؟من از ازدواج سنتی متنفرم

دیگه به تهِ خط رسیدم،فقط دلم میخوام خلاص شم

میفهمی منظورم چیه دیگه؟

چکار کنم؟من از ازدواج سنتی متنفرم دیگه به تهِ خط رسیدم،فقط دلم میخوام خلاص شم میفهمی منظورم چیه دی ...

عزیزم میتونی باخواستگارت اگه معیارهاتو داره یه مدت آشنا بشی خب

چکار کنم؟من از ازدواج سنتی متنفرم دیگه به تهِ خط رسیدم،فقط دلم میخوام خلاص شم میفهمی منظورم چیه دی ...

اره میفهمم..ولی فک کن ما ک عاشقانه ازدواج کردیم نصف بیشتر ارزوهام پوچ شد...با اون خواستگار سنیت صحبت کن شاید اون تونست برات یه کیس خوب باشه 

اره میفهمم..ولی فک کن ما ک عاشقانه ازدواج کردیم نصف بیشتر ارزوهام پوچ شد...با اون خواستگار سنیت صحبت ...

شما که عاشقانه ازدواج کردینو همو میشناختین میگین نصفِ آرزوهاتون رفت،بعد من از اون طرف خوشم نمیاد

چه توقعی دارین؟

من لج کردم این هفته عروسیه دختر عمومم نمیرم دیگه میخوام دور باشم از همه چی

براهدفات بجنگ حالا که راهش داری بخاطر هیچکس تاکید میکنم هدف درستت رو نزارکنار کسی توروبخواد تواین هدفت کمکت میکنه وکنارته ..کاش منم قبل ازدواجم کمی سخت گرفته بودم شوهرمو دوست دارم ازدواجمون عاشقانه بوداما به خاطر یه سری چیزاتن  دادم به خواسته شوهرم ....موفق باشی

دقیقا عین خانواده من ، ذوق همه چیمو کور میکنن بسکه سمی ان ، بعدش حتی به اون هدف برسمم خوشحالم نمیکنه، بعدشم میگن واااا مگه ما چیکار کردیم ، از من به تو وصیت ، بجنگ بجنگ بجنگ 

تسلیم نشو ، هیشکی قرار نیست واسع حسرتات ازت عذر خواهی کنه ، بزار هر کیم ناراحت میشع بشه حتی مادرت ، کسی که از خوشحالیه تو خوشحال نشه چرا باید ناراحتیش برامون مهم باشه ، منکه خیلی وقته حتی باهاش دردو دلم نمیکنم ، چون همیشه مسخرم کرد .

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊