2777
2789
عنوان

ی سوال

125 بازدید | 9 پست

سلام.

من ی دوست دارم ک ازدواج کرده و ی سری مسائل رو بلد نیست. از اینترنت سرچ میکنه تا یاد بگیره. حالا ممکنه تو این سرچا چیزای دیگم بیاد ک ممکنه هر زنی کنجکاو شه ببینه. 

بعد شوهرش جلوی جمع بهش گفت ببخشبد البته بسه دیگه ر.ی.د.ی تو اینترنت این چیزا رو زنای ب.د.ک.ا.ر.ه میبینن.از اون موقع هم دیگه با زنش رابطه نداره.

ب نظر شما زنی که بلد نیست ی سری کارها رو انجام بده اشکالی داره آموزش ببینه؟ 

به نظر شما این کلام برای این خانوم درسته؟

شما وقتی چیزی بلد نیستید از نت سرچ نمیکنید؟

همین مردا میشینن جاهای دیگه میگن زن باید واسه مردش بی حیا باشه نمیگن؟؟؟؟

همینا اگه زنی بلد نباشه نمیگن امله؟؟؟؟

ب نظر شما این درسته؟

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

منم بلد نبودم شوهرم برام گفت، دیگه آموزش اینترنتی نمیخواد، حق با شوهرش بوده، ولی نباید تو جمع میگفت

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم زنه برا همچین مردی خود کشان نکنه بهتره‌

براش ناراحتم روحم ب درد اومده.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

منم بلد نبودم شوهرم برام گفت، دیگه آموزش اینترنتی نمیخواد، حق با شوهرش بوده، ولی نباید تو جمع میگفت

آخه مثلا میگفت من حالم بهم میتوره ب.خ.و.... بعد میخواستم ببینم زنای دیگه چ کار میکنن ک حالشون بد نمیشه.

حق با دوستت همسرش بی ادبی کرده اینو گفته.. دوستت نره برای شوهرش تعریف کنه هرچی یاد میگیره. 

اینترنتش رو چک میکنه ک تو چ سایتی میره یواشکی.

چرا جلو همسرش سرچ می‌کرده 

در ضمن این مرد لیاقت نداره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چرا جلو همسرش سرچ می‌کرده  در ضمن این مرد لیاقت نداره

ن با وای فای اون.

ن با وای فای اون.

آها دلم ب حال اون خانوم سوخت بنده خدا

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️