2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه لیسانس حقوق داری بشین بخون آزمون بده 

اگه میخای تازه بری حقوق  بخونی اصن نرو خیلی وقتت رو میگیره 

گرافیک اگه بری شرکت کار کنی خیلی هم خوب میشه 

البته برنامه نویسی هم خیلی خوبه

اگه لیسانس حقوق داری بشین بخون آزمون بده  اگه میخای تازه بری حقوق  بخونی اصن نرو خیلی وقت ...

نه هنوز وارد هیچ کدوم نشدم اما فن بیان و حفظیاتم خوبه بد نیست طراحی و خلاقیتمم نسبتا خوبه اتفاقا به برنا مه نویسی هم علاقه دارم

وکالت که می دونی اول باید حقوق بخونی بعد آزمون بدی که وکیل بشی

بسته به روحیه ات داره

من بودم می رفتم گرافیک

نظام حقوقی ایران همش پارتی بازیه،بی قانونی توش زیاده

قانونمون هم اعصاب خورد کن و نا عادلانه است خیلی از بخش هاش

هیچ دلم نمی خواد عمر و زندگیم رو بذارم یه قانونی که پر از بی عدالتیه بخونم بعدم توی دادگاه هایی که همش پارتی بازی و رشوه حکم فرماست کار کنم

مهاجرت باهاش هم خیلی سخته چون یه جورایی به درد مهاجرت نمی خوره هر کشور قانون خودش رو داره باید بری از اول باز

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
وکالت و گرافیک دوتا شخصیت کاملا مجزا و متفاوت می طلبه . اگه اهل هنری ‌و ظریفی وکالت اذیتت می ک ...

آره بیشتر سمت هنرم و بهم آرامش میده اما از درآمدش میترسم و از یه ورم وکالت هم دوست دارم اما سریع عصبانی میشم ولی دارم رو خودم مار میکنم بیشتر خونسرد باشم

من دیبرستانم طراحی خوندم و رشته دانشگاهم حقوق 

جفتشون خیلی خوبن  ببین علاقت به کدومه  

دنیای هنری یه حس و حال دیگه داره و دنیای وکلالت هم همینطور  اگه روحیه حساسی داری برو گرافیک  ولی اگه از هیجان خوشت میاد برو وکالت اینم بگم تو دنیای وکالت یکم حس خشک بودن هم داره و تمرکز کامل میخواد چون حقوق یجوریه اگه یکی از درساشو مثلا توی ترم اول متوجه نشی ترم بعد هم متوجه نمیشی چون همشون مرتبط به هم هستن 

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 🦋

وکالت که می دونی اول باید حقوق بخونی بعد آزمون بدی که وکیل بشی بسته به روحیه ات داره من بودم می رف ...

تا حالا از این طرف به ماجرا نگاه نکرده بودم راست میگی

من دیبرستانم طراحی خوندم و رشته دانشگاهم حقوق  جفتشون خیلی خوبن  ببین علاقت به کدومه &nbs ...

مشکل من دقیقا همینه که جفته این حصوصیت های احساسی رو دارم اما بخوام واقع بین باشم بیشتر حساسم اما از بازار کارش میترسم بنظرت گرافیک درآمد خوبی داره

آره بیشتر سمت هنرم و بهم آرامش میده اما از درآمدش میترسم و از یه ورم وکالت هم دوست دارم اما سریع عصب ...

اگه روحیه هنری داشته باشی شاید نتونی از وکالت درآمدی کسب کنی نهایتش مثل من تغییر رشته میدی .و میری سمت هنر .

وکالت اونطوری که تو فیلمها نشون میده نیست ،شاید جذب جذابیتها یا شأن اجتماعی اش شده باشی.

خیلی دقت کن هر کسی را بهر کاری ساخته اند.