elenasalvatore مدیر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 عنوان بیاین بحرفیم | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 69 پست هر چی دوس دارین بگین🙂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A 1403/02/08 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 ازت رابطه خواسته بدبخت اصن اینجا نیست نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
فائزه1234 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 5702 حرفات خیلی درسته باید خودمو تغییر بدم آفرین عزیزم همه تلاشتو بکن. زندگی مثل دوطرفه یک کش هست، که تویک طرفشی، هر چی بکشی ازت دورتر میشه اونطرف. وقتی رهاش کن بهت نزدیک میشه. دوست دارم حالتو خوب ببینم دختر قشنگ. لیاقتت خیلی بالاتر از نشستن و غصه خوردنه. لیاقتت شادی و خوشیه ❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 یه شهر دیگس تاحالا حضوری همو ندیدید نه حضوری همو ندیدیماصن یه موقعیت خاصیه نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 آفرین عزیزم همه تلاشتو بکن. زندگی مثل دوطرفه یک کش هست، که تویک طرفشی، هر چی بکشی ازت دورتر میشه اون ... مرسی عزیزدلم😘😘😘مرسی به خاطر اینهمه انگیزه ای که بهم دادی💕💕💕 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
فائزه1234 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 5702 مرسی عزیزدلم😘😘😘 مرسی به خاطر اینهمه انگیزه ای که بهم دادی💕💕💕 ❤️😘 قربون مهربونیت ❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
ghaffary عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 373 نه حضوری همو ندیدیم اصن یه موقعیت خاصیه میشه در خواستم و قبول کنی
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 ❤️😘 قربون مهربونیت خدانکنه عزیزدلم😘💕 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 میشه در خواستم و قبول کنی باشه عزیزم نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 13629 میتونی از هوش مصنوعی کمک بگیری من بیشتر درس هام اونطوری پیش میرم و نمره هزار آفرین میرم مرحله بعد 😎 چه طوري؟ممنون ميشم راهنماييم كنيما هم خودمون انجام داديم هم داديم كسي كه كلا اين كارس،ولي اين استادمون بسكه ايراد گير و مضخرفه از همه چي ايراد ميگيرهامروز اشك سه نفرمون رو دراورد يعنيبا شناختي كه من از اين دارم ميدونم از هوش مصنوعي هم ايراد ميگيره😂 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.