2777
2789
عنوان

بیاین بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 69 پست
وای منم بودم میترسیدم

هعییی⁦ >_<⁩

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

سخته🥲

تو خیلی قوی هستی بین به چه کاری استعداد داری برد دنبالش رشدش بده تفریح کن کتاب بخون آهنگ گوش بده 🧡

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کات کردی؟ یه کاغذ قلم بردار بنویس چیزایی ک تو دلته خط خطی کن

خدانکنه باهاش کات کنم

کلا روزایی که کم پیداست کم پیام میده حالم بد میشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

تو خیلی قوی هستی بین به چه کاری استعداد داری برد دنبالش رشدش بده تفریح کن کتاب بخون آهنگ گوش بده 🧡

برعکس از شانس من هواهم ابریه دارم خفه میشم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

برعکس از شانس من هواهم ابریه دارم خفه میشم

منم از هوای ابری خوشم نمیاد کسل میشم 🥴💔😂

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

چجور مطمئن نیستی بجز تو با کسای دیگه هم هست

خودش میگه که نیست حتی مثلا یه دختری میخواد بهش نخ بده هم بهم میگه

مثلا وارد اکانت روبیکام شد گفت من روت حساسم میخواست اکانت تلمم چک کنه

منم از هوای ابری خوشم نمیاد کسل میشم 🥴💔😂

آره خیلی مضخرفه

خدانکنه باهاش کات کنم کلا روزایی که کم پیداست کم پیام میده حالم بد میشه

وای دختر چرا اینجوریه پس فکر کردم رهات کرده رفته. انقد وابسته بودن ب کسی خوب نیست نه واسه خودت نه واسه اون. هر چقد شادتر و مستقل تر باشی اون بیشتر جذبت میشه. عین حقیقته این حرفام. برا خودتم بهتره خودتو سرگرم کن. کلاسایی که دوس داری برو. نمیدونم چند ساله ولی موسیقی و باشگاه و کلاس زبان برا هر سنی خوب و مفیده 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
وای دختر چرا اینجوریه پس فکر کردم رهات کرده رفته. انقد وابسته بودن ب کسی خوب نیست نه واسه خودت نه وا ...

آره خیلی وابسته شدم🥲🥲🥲😭

چند سالشه بهش بگو بیاد خاستگاری ببین چی میگه

۲۷

یه بار درموردش حرف زده ولی خب موقعیت جور نیست چون اصن فعلا نمیتونه بیاد 

خوبه ک قبول داری. پس شروع کن به تغییر اخلاقت، اگه خودتو زندگیتو و طرف مقابلتو دوست داری تغییر کن

حرفات خیلی درسته باید خودمو تغییر بدم