2777
2789

بله هس. خانواده امن یکیشه

اقای تعمیرکار سرکوچه، با اون چشای نافذ،هی با خودم میگفتم این لنتی ام ک ما روش کراشیم هیچ وقت مغازه اش باز نیس.اخر ی بار ب هوای ماشین ازت پرسیدم، گفتی داریم ساختمون میسازیم ،سر اونم ...چقدم مهربون گفتی🥹 .کوفتت شه خو بساز و بیا در مغازه نمیگی ی موقه یکی روت کراشه دلش تنگ میشه ؟😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واکنش هکرا:

فک کردم اسم برنامه اس 😆

اقای تعمیرکار سرکوچه، با اون چشای نافذ،هی با خودم میگفتم این لنتی ام ک ما روش کراشیم هیچ وقت مغازه اش باز نیس.اخر ی بار ب هوای ماشین ازت پرسیدم، گفتی داریم ساختمون میسازیم ،سر اونم ...چقدم مهربون گفتی🥹 .کوفتت شه خو بساز و بیا در مغازه نمیگی ی موقه یکی روت کراشه دلش تنگ میشه ؟😭

اره هست اگه روی گوشیت نصب باشه هیچ جوره نمیشه فهمید و اون برنامه هست یا نه و اینکه اون آدمه همه چت ها توی برنامه ها رو راحت میخونه اگر حس می‌کنی کسی کنترلت می‌کنه تنها راهش اینه ک گوشیتو کلا ریست کنی! :) 

وایییی امضات

😍😍😅