2777
2789
عنوان

تب بعد از عمل بیضه

406 بازدید | 27 پست

سلام خانما هفته پیش پسرم تو مدرسه دوستش به بیضش لگد زده بود دیگه اومد خونه و بردیم دکترو بیمارستانو سونو گفتن جراحی میخواد دوتا از تاندونای بیضه راستش پاره شده بود الآن شیش روزه عمل کرده،امروز صبح یکم تب داشت نمیدونم بخاطر عملشه یا چی ظاهر بخیه هاش که خوبه از بیرون چیزی نیس،خودشم علائم سرماخوردگی نداره نمیدونم تب برای چی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تب اصولا نشونه ی عفونت هست بهتره با پزشکش مشورت کمی  امیدوارم سلامت کاملش رو بدست بیاره کلاس چ ...

امشب یا فردا باید ببریم دکترش ببینه آنتی بیوتیکم مصرف میکنه نمیدونم چرا تب داشت صبح

نه ظاهرش که خوبه چیزی نیس نمیدونم واا...

عزیزم مگ همه چیز به ظاهره؟گاهی عفونت داخلی هس

ببرش دکتر 

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

با اون پسری ک اینکار کرده بود چکار کردین؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

اون پسره رو چیکار کردن؟که زد به پسر شما؟ من بودم دوتا کشیده میزدمش

کارمون داشت به شکایت میکشید وساطت کردن شکایت نکردیم دیگه بابا و عموش پیگیر کارای پسرم بودن ولی من اصلا پسررو ندیدم دلمم نمیخواد تا آخر عمرم ببینمش