همسرم پدرش فوت کرده، خواب دیده پدرش اومده دنبالش خیلی خیلی ناراحت بوده و همسرم میدونسته تو خواب که باباش فوت کرده. اومده همسر من و بغل کرده با ناراحتی شدید گفته پسرم تو جوون مرگ میشی. شوهر منم گفته خداروشکر و کلی بغل کردن همو و ... فقط شوهرم گفته پس زن و بچم چی که یک صدایی گفته نگران نباش اونا راحت زندگی میکنند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من خواب دیدم حلقه ازدواجم رو توی طلا فروشی میخوام بفروشم خیلیییی ناراحت هستم در همین حین یک حلقه هم در دست راستمه بعدش اونو به طلا فروش میدم و حلقه ازدواجم رو پس میگیرم و خیلی خوشحالم از اینکه نفروختمش وقتی میام خونه درجا شوهر عمم ی حلقه دقیقا شبیه همون رو ولی خیلی زیباترش رو برام خرید و آورد بهم داد اولش اندازم نبود بعدش ی چسب کنارش بود اونو چیدم و انگشتر اندازم شد و دقیقا روی همون دستم و روی همون انگشتم پوشیدمش و روی انگشتر ی پروانه بود با الماس های ریز و قشنگ خیلی خیلی خیلی خوشحال بودم و از خوشحالی داشتم گریه میکردم چون هم حلقه ازدواجم رو داشتم هم حلقه خیلی خوشگل دیگه توی دست راستم تعبیرش چیه؟
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
عه یه صدقه بده و به شوهرت بگو بیشتر مواظبش باشه بدشم چرا دنباله تعبیری؟ دنبالش نگرد به شوهرتم ...
ای بابا، به مامانمگفتم از کسی که تعبیر میکنه بپرسه، صدقه زیاد دادم، یک مرغ هم خون کردم اما مامانم راستشو نمیگه طرف چی گفته. فقط حالش خیلی بده. میگه گفته عمرش زیاد میشه و این چیزا اما من میفهمم داره دروغ میگه
خب تعبیرش خوبه دیگه کلا انگشتر به ازدواج و خبر خوب و خیر اشاره داره مخصوصا که انگشترات ...
من که ازدواج کردم در اون صورت چ تعبیری داره؟
آره واقعا خودمم خیلی خوشحالم که نفروختم
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐