2777
2789
عنوان

درد گوش و فک

132 بازدید | 5 پست

دوستان کامل تعریف میکنم که اگه کسی مثل من بوده کمکم کنه از نگرانی و بیماری خسته شدم حدودا چهار ماهه پیش ی شوک عاطفی اتفاق افتاد برام بعد چند روز ی درد گنگی توی گلوم حس کردم و دو روز بعدش حس گیر کردن چیزی توی گلوم داشتم هر دکتری رفتم سونو گردن تیروئید آز تیروئید دادم بعضی دکترا گفتن رفلاکس معدس بعضی ام گفتن عصبیه بعد کم کم فکم درد گرفتو گوشم که ی گوش و حلق گفت مفصل tMJ  مشکل داره بعدش هی دست میزدم دهنمو توی نرم کام ی چی مث دونه عدس ک استخونی و سفته در اومد الانم راه گلوم دون دون زده دارم دیونه میشم میترسم خیلی میترسم  کمک کنید لطفاااااا صبحو شبم شده جوشو غصه💔💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی یه چیزایی شبیه جوش های خیلی ریز هم رنگ خود بافت دهان نمیدونم دندون نهفته دارم ممکنه؟

اره حتما دندون نهفته تاثیرداره برو عکس بگیر...درضمن هممون ته گلو وزبونمون دونه های ریز گوشتی مثل زگیل داریم.