2777
2789
عنوان

بی توجهی مادرم

496 بازدید | 11 پست

خانم ها نمیدونم برا بعضی هاتون پیش اومده یانه 

ولی دیگه دارم ۱۰۱٪ احساس میکنم مامانم با من بد اخلاقه اصلا بهم محبت نمیکنه 

هر روز بهش زنگ میزنم برمیداره با لحن عجیبی میگ بلههه میگم چطوری خوبی نمیزاره حرفمو بزنم زود میگ قط کن پشت خطی دارم دیگ هم بهم زنگ نمیزنه 

یا میخوام دردو دل کنم باهاش میگم فلانی رو میبینی همیشه تو مسافرت خوش ب حالش میزنه تو دهنم ک حسودی نکن ب ماچه فلانی چ غلطی میکنه 😔 

نمیدونم مشکل از منه یا من زیادی بزرگش میکنم 

مامانم رفته بوده پیش خانوادش زنگ زدم گوشیش

بابام برداشته ب مامانم گفته بیا دخترته پیش همه خاله هام دایی هام حتی دختر خاله و دایی گفته ول کن بابا ب دروغ بگو دستم بنده نمیتونه بیاد بابام هم دعواش کرده ک چرا ب دخترت ارزش نمیدی ی دعوای بزرگی شده 

خب بابام حق داره ادم مگه پیش همه اونجوری رفتار میکنه من نمیدونستم داداشم بهم گف ک مامان پیش همه اونجوری گف انگار ی تشت آب داغ ار سرم ریختن پایین 

حالا هروقت میره پیش خانوادش زنگ ک میزنم یا داییم برمیداره میگ چرا زنگ زدی 

یا خالم میگ چ قدر زنگ میزنی 

یا یکی ک فامیل دور مامانم برمیگرده  میگ مامانت اینجاس ما نخوردیم دیگ زنگ نزن 

انقد میشکنم ک چرا همه فضولی میکنن من ب مامانم زنگ میزنم میبینم ریشه اصلی مامانمه ک هیچی نمیگهو راضیه از این موضوع 😏

کلا میخوام با مامانم ارتباط و قط کنم خیلی ضربه میخورم ازش 

حتی موضوع ب اینجا هم رسیده ک شوهرم تو سری میزنه ک مانانتم تورو ادم حساب نمیکنه 

چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعواتون نشده بحثی چیزی الکی یعنی

ن اصلا از وقتی ازدواج کرذم اینطوری شده حتی وقتی میرم خونش دو روز ک میمونم خودش با دهنش میگ برین دیگ چ قدر قرار بمونین زود ب شوهرم میگم پاشو بریم ولی علتشو نمیگم ک چرا 

ن اصلا از وقتی ازدواج کرذم اینطوری شده حتی وقتی میرم خونش دو روز ک میمونم خودش با دهنش میگ برین دیگ ...

بهترین راه اینه یه مدت نری و تماس هم نگیری. نذار زیاد شوهرت در مورد اینجور مسائل بفهمه یجور وانمود که باهم خوبین

بهترین کار اینه که یه مدت ازش فاصله بگیری دیگه اصلا باهاش تماس نگیر

غریبه بود خیلی وقت پیش این کارو میکردم 

مادرم و اینک مشکل اصلی این من اصلا رفیق یا دوست صمیمی ندارم باهاش دردو دل کنم شوهر ک نگو چیزی بگم از ماذرم بدتره زود جوش میاد 

ب همین خاطر زنگ میزنم مامانم ک اونم میرینه بهم