رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یعنی راضی نیستین؟ من یکم وقتی میخندم لثه هام پیدا میشه دوست دارم اصلا پیدا نباشه ،یعنی چندوقته که ان ...
راضیم منظورم این بود که جراحی حساب نمیشه راحت تر از این حرفاست
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من لیفت لثه انجام دادم باید بگم ک بی حس نشدم با اینکه جاهای زیادی از لثه ام برام بی حسی زد و درد وحشتناکی کشیدم(البته اینم بخاطر مقاوت بدنم ب بی حسی بود ممکنه برا شما نباشه)...نزدیک ۶ ماهی بصورت لیفت بودش بعد دوباره برگشت ب حالت اولش
چه خوب ، هزینش چقده؟ الان قشنگ شده؟ من دختر داییم انجام داده خیلی خوب شده برای همین میخوام انجام بدم ...
آره قشنگ میشه
چند سال پیش هر یه واحد ۵۰۰ تومن دادم
مثلاً اگه کلا میخوای لثه ی بالا لیفت بشه حداقل ۸ واحد رو باید لیفت کنن که میشه ۴ تومن تازه من میگم که چند سال پیش به این قیمت انجام دادم
[QUOTE=336913355]آره قشنگ میشه چند سال پیش هر یه واحد ۵۰۰ تومن دادم مثلاً اگه کلا میخوای لثه ی بالا لیفت بشه حداقل ...[/Q. آره الان که حتما خیلی بیشترم شده ،از شما برنگشت ؟ بعد چندسال هنوزم لثه تون به حالت قبلی نرنگشته؟