2777
2789
عنوان

بارداری

68 بازدید | 9 پست

سلام من باردارم و ماما گفت ۱۵ هفته ۴ روزه برات الان ینی دقیق چن ماهمع ؟؟

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

تو ماه چهارمی،،منم همون ۱۵ هفته و ۳ روزمه.

الان جنسیت معلوم میشه

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود ۳ ماه و نیم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

۴ هفته ۲ روز میشه ۱ ماه تمام

۸هفته ۴ روز میشه ۲ ماه تمام

۱۲ هفته ۶ روز میشه ۳ ماه تمام

۱۷ هفته ۱ روز میشه ۴ ماه تمام

۲۱ هفته ۳ روز میشه ۵ ماه تمام

۲۵ هفته ۵ روز میشه ۶ ماه تمام

۳۰ هفته ۰روز میشه ۷ ماه تمام

۳۴ هفته ۲ روز میشه ۸ ماه تمام

۳۸ هفته ۴ روز میشه ۹ ماه تمام

که بارداری ۴۰ هفته است یعنی ۹ ماه ۱۰ روز 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

چهارماه ای جنسیت نینیتون چیه؟ 

هنوز نمیدونم

هنوز نمیدونم

ایشالله هرچی میخوای بشه و  سالم وصالح باشه

برا منم ی دعای کوچولو کن 

تا منم حس مامان شدنو بچشم....

خسته شدم از اینکه تو خونه بابچه ای حرف بزنم ک ندارمش هنوز....خیالات داره داغونم میکنه

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
ایشالله هرچی میخوای بشه و  سالم وصالح باشه برا منم ی دعای کوچولو کن  تا منم حس مامان شدن ...

انشالا خدا هرچی بخوای بده منم بعد پنج سال باردار شدم امیدتو از دست نده عزیزم