2777
2789

ما دهک هشتیم ینی من یارانمو ب شوهرم اضافه نکردم و پدرم میگیرش کسی اطلاع داره اگر یارانمو بیارم رو حساب شوهرم دهن تغیر میکنه؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من همسرم فوت شده جز سه دهک اول هستیم یارانه مارو بیست و پنجم میریزن انقدر ناراحتم اگه پسرم روزی بف ...

واقعا  راست میگی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه منظورم اینه  حرفت درست 😅

چه جالب من اشتباه برداشت کردم 

خودم هم خندم گرفت

امیدوارم همیشه تو زندگیتون شاد باشید و بخندید در کنار عزیزانتون

الان حساب بانکی من پره پره

صفراش خیلی زیاده

اما دلم شاد نیست

هر طرفی نگاه میکنم حسرت و غصه داره برام

قدر لحظاتتون رو بدونید

مراقب خودتون باشید

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
چه جالب من اشتباه برداشت کردم  خودم هم خندم گرفت امیدوارم همیشه تو زندگیتون شاد باشید و بخندی ...

ممنون 

ان شالله دل شما هم شاد باشه ❤

راست میگی  دیروز دوستم فوت کرد  باباش پاساژ داشت    

پول داشت  ولی کو الان دل خوش برا خانوادش 

دل خوش خیییلی مهمه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام عزیزم خوبین ببخشید شما اطلاعاتی راجع به تاخیر گفتاری دارین؟ پسرم ۲ سال و نیمشه ...حرف نمیزنه& ...

هنوز زوده 

اطلاعات چندانی ندارم