2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سومی دختره ، دوتا دختر هم دارم  ان تی رفتم ،آنومالی هم رفتم ،گفتن دختره

چقدرمردم بدشدن جدیدن هم کاردمیگیرن رودختردارشدن زن قدکافی بدنش اذیت میشه بخدادخترپسرنداره فقط سلامت میدونم حرف مردم اذیتت میکنه بزارپشت درحرفهاشون رو

چقدرمردم بدشدن جدیدن هم کاردمیگیرن رودختردارشدن زن قدکافی بدنش اذیت میشه بخدادخترپسرنداره فقط سلامت ...

همه باردار میشن اذیت میشن ،اما من واقعا مرگ رو با چشمام میبینم انقدر حالم بد میشه روزی ۱۰ بار بالا میارم عین جنازه میشم .همه دوست دارن هم دختر هم پسر داشته باشن ، منم همینطور ، چی بگم شاید خدا برام نخواسته ،یا به لحاظ علمی اسپرم های شوهرم دختر میشه . ولی واقعا حرف اطرافیان اذیا میکنه هر چی میخوای به روت نیاری ، بدتر از این مادرم آبرو برام نزاشته جلو فامیل با یه لحن بدی میگه سونوگرافی گفته دختره . عید عصبی شدم داد زدم سرش گفتم چی میگی واسع خودت . بعد میگه برادخودت میگم ،الان خانواده شوهرت میگن پسرش نشده ، گفتم بزار بگن ،از اونا هر توقعی میره ولی تو مادری تو چرا داری زجرم میدی ؟

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

همه باردار میشن اذیت میشن ،اما من واقعا مرگ رو با چشمام میبینم انقدر حالم بد میشه روزی ۱۰ بار بالا م ...

دلم ریخت،بخدامردم خیلی زبونشون پرنیش وکنایه شده دختراتوتلاش کن به جایی برسونی تابسوزن،بخدابیشتردردماازخودیه،اسپرم مردکه جنسیت روتعیین میکنه بخداقطع ارتباط حالتوبهترمیکنه نروجاهایی که آزارت بدن این مردم عصرپاره سنگی،بمیرم واسه دلت

دلم ریخت،بخدامردم خیلی زبونشون پرنیش وکنایه شده دختراتوتلاش کن به جایی برسونی تابسوزن،بخدابیشتردردما ...

قربون مهر و محبتت ،توکل بخدا .

آره دقیقا هر چی زخمه که داریم از خودیه .

خدا حفظشون کنه برات . من بچه نمیخواستم فعلا، دختر کوچیکم ۳ سالشه .باردار که شدم شوکه شدم چقدر گریه ک ...

منم از حرف اطرافیان میترسیدم  

دخترای منم ۷سال و یکی دیگه ۳سال و ۱ماه هستن

نمیدونی چی کشبدم تا سونو انومالی جنسیت رو بگه. 

خدا کمکت کنه. لعنت ب این جنسیت زده ای بکنن

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

منم از حرف اطرافیان میترسیدم     دخترای منم ۷سال و یکی دیگه ۳سال و ۱ماه هستن نمیدونی چی ...

منم روزی که رفتم سونو تا خود خونه تو خیابون گریه کردم شب بود کسی نمیدید ، گریه هام بخاطر بودن دخترم نبود ، بخاطر این بود که قرار باز یه سری بی فرهنگ حرف بارم کنن . سمت ما خیلی خیلی بیشعورن ،پسر رو سرشون جا داره 😒. خط دوم نفهمیدم چی نوشتی .

ممنونم 

آره والا لعنت 

همه باردار میشن اذیت میشن ،اما من واقعا مرگ رو با چشمام میبینم انقدر حالم بد میشه روزی ۱۰ بار بالا م ...

خانواده شوهرم ۶تا نوه داره ک ۵تاش دختر هستن. من ۲تا خواهرشوهرم ۲تا جاری ۱دختر و ۱پسر

بخدا جلو چشمم پدرشوهرم هزار بار گفت فلانی تنها ادامه دهنده نسل من شد. مادرشوهرمم چن بار با خنده گفت چیه ۳تا زن افتادید سر پسر من(یعنی اذیتش میکنید)

من از رو دلخوشی بچه نیاوردم فقط بخاطر بستن دهن اطرافین

داداش خودم خطاب ب فلان کس میگفت فلانی داره پول جمع میکنه برا دامادش خب ب ادم برمیخوره  

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

منم روزی که رفتم سونو تا خود خونه تو خیابون گریه کردم شب بود کسی نمیدید ، گریه هام بخاطر بودن دخترم ...

سن دخترام رو گفتم  ۷سال و ۳سال  

خانواده شوهرم ۶تا نوه داره ک ۵تاش دختر هستن. من ۲تا خواهرشوهرم ۲تا جاری ۱دختر و ۱پسر بخدا جلو چشمم ...

میفهمم .دقیقا بارها پدر شوهرم گفته ،بیچاره پسرم شانس نیاورد ،منظورش پسر نداره ، مادر شوهرمم هی میگه خودم پسر زام عروسام دخترزان . برادر شوهرم یدونه پسر داره ،هی میگه زن من پسر زاست ،اون یکی جاری ام یه سری گفتم لباسای دخترم کوچیگ شده بندازم بره ،گفت نه نگه دار دخترت میشه دوباره تشن کن .

هوووف طرف مام همه میگن طرف پسر نداره ،برا چیشه خونه میخره میخواد بده داماد بخوره .

لعنت به فرهنگشون .

میفهمم .دقیقا بارها پدر شوهرم گفته ،بیچاره پسرم شانس نیاورد ،منظورش پسر نداره ، مادر شوهرمم هی میگه ...

خدا لعنتشون کنه  

آهان ،خدا حفظشون کنه ، برا من ۱۱ و ۳ سال 

زنده باشی گلم. ان شالله ک تنشون سلامت باشه و بشن مایه افتخارت