2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته  من بچه اولم فقط انتی بود  دومی رو سل فری خواستم

ان شالله ک ب سلامت ب اغوش بگیریش  

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

اره میشه فک کنم شما خودت دادی یا دکتر گف

والا راستشو بگم نمیدونم درسته یا ن 

من از نبود کیت های غربالگری ترسیدم 

سل فری ازمایش دقیق تری هست فقط محض همین

دکترمم گفت انتخاب خودته خیلی نادره جواب انتی غلط باشه اگر صحت انتی ۹۷ درصده سل فری ۹۹ چندان فرقی ندارن

ولی هزینه سل فری حدود شش میلیونه انتی  یک میلیون و نیم

مامان دوتا گل پسر

بله فقط برا جنسیت نیلو ۱۴۰۰ میگرفت ما چون شرایط رفتن نداشتیم دادیم ازمایشگاه واسطه اسفند ماه ۲۵۰۰ گ ...

ممنون .

من دوتا دختر دارم ، ناخواسته یا خدا خواسته ،باردار شدم ، رفتم که سقطش کنم ،دکتر گفت آزمایش جنسیت بده (من نمیدونستم همچین آزمایشی هست ) گفت اگه پسر بود نگه دار سقط نکن ،به شوهرم گفتم ،گفت نمیخواد سقط کن ، زنگ زدم آزمایشگاه مندل ،گفت ۱۶۰۰ ، ولی شوهرم گیر داد که فقط سقط ، خلاصه قرص خریدم سقط کنم ، شوهرم پشیمون شد نزاشت ، آزمایش جنسیت هم ندادیم ، آنومالی گفت دختره 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

والا راستشو بگم نمیدونم درسته یا ن  من از نبود کیت های غربالگری ترسیدم  سل فری ازمایش دق ...

اره منم غربالگری دادم ریسک زد بعد گف این ازمایش بده بااینکه میدونستم سالمه دادم خیالم راحت باشه چون بچه اولمم ریسک زده بودن ولی سالمه خداروشکر تواونم امینو شدم

ممنون . من دوتا دختر دارم ، ناخواسته یا خدا خواسته ،باردار شدم ، رفتم که سقطش کنم ،دکتر گفت آزمایش ...

منم عین شما ۲تا دختر دارم. تحت نظر بودم برا سومی. ب دکترم گفتم ازمایش خون میدم ک اگه دختر شد سقط کنم با اینکه اصلا ته دلم راضی نمیشدم. و میدونم ک شوهرمم ب هیچ عنوان نمیزاشت چنین کاری کنم پسر شد نگهش دارم  

خدا خواست و پسر شد. از جنسیتش ن خوشحالم و ن ناراحت. اصلا ی حالی ام

گاهی میگم با ۲تا دختر خوشبختر بودم. کلا با همجنس راحترم

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

توچندهفته آزمایش دادی فهمیدی پسره؟

با سونو ۹هفته و ۱روز

منم عین شما ۲تا دختر دارم. تحت نظر بودم برا سومی. ب دکترم گفتم ازمایش خون میدم ک اگه دختر شد سقط کنم ...

خدا حفظشون کنه برات . من بچه نمیخواستم فعلا، دختر کوچیکم ۳ سالشه .باردار که شدم شوکه شدم چقدر گریه کردم من آدم سقط نیستم اگه سقط میکردم الان حتما دیونه میشدم از عذاب وجدان . تمام شب و روز هام با گریه گذشت . بارداری هام افتضاح دست و پام میلرزه بالا میارم مدام ، سردرد سرگیجه تمام استخوان هام درد میگیره ،جوری که فقط مرگ راحتم میکنه اون لحظه . با اون همه زجری که کشیدم خانواده م همش میگن پسر نشد.بدتر حالمو بد میکنن .

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی