2777
2789
عنوان

من چجوریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 50 پست
مطلق گرایی نیست. اسمش بندگی بی چون وچرای خداست..همون خدایی که قبولش داری. قواعد وقوانین زندگی رو در ...

عزیزم من سالها نماز خوندم و روزه گرفتم و الان تو این نقطه ایستادم

شاید چن سال دیگه یه جور دیگه فکر کنم

تغییر لازمه رشد آدمیه 

خدایا هزاران هزار بار شکرت 🌄
پس به نظرت چرا امام حسین با یزید بیعت نکرد ؟ میتونستند راحت بدون خون و خونریزی در کنار هم زندگی کنن ...

من روایت هارو باور ندارم قرآن رو قبول دارم فقط

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آسیب این نیست که حتما چاقو برداری بکنی تو چشم طرف عزیزم ، همین که شما افکارت و عقایدت کسی رو سمت گنا ...

آدمیزاد میتونه سوال کنه شک کنه تحقیق کنه سرکشی کنه

آدمیزاده ربات نیست که 

من روایت هارو باور ندارم قرآن رو قبول دارم فقط

روایت چی یعنی تو امام حسین نوه پیامبر رو قبول نداری ؟ تاریخ رو قبول نداری خیلی ببخشید ولی این دینی که شما میگی اسلام نیست یه دین جدیده که من زیاد شناختی ازش ندارم 

روایت چی یعنی تو امام حسین نوه پیامبر رو قبول نداری ؟ تاریخ رو قبول نداری خیلی ببخشید ولی این دینی ک ...

قرار نیست شما شناخت از همه چی داشته باشی

هیچ آدمی پرفکت نیست

بپذیر بپذیر

دنیا قشنگتر میشه

روایت چی یعنی تو امام حسین نوه پیامبر رو قبول نداری ؟ تاریخ رو قبول نداری خیلی ببخشید ولی این دینی ک ...

من امتم حسین رو قبول دارم اما جزئیاتی که روایت میشه در باورم نمیگنجه تنها منبعی که تحریف نشده قرانه