2777
2789
عنوان

پند امشب

295 بازدید | 35 پست

ببینید آقایون در هر حالت و با هر شخصیتی تو زندگی شمارو اذیت میکنن 

حالا این اذیت ممکنه فیزیکی باشه و یا روانی مثل بی توجهی بی محبتی کم گذاشتن تو رابطه ج*سی و...

پس حداقل با ی ادم پولدار ازدواج کنید ک بتونید با پولا صفا کنید مسافرت خوب روتین پوستی خوب ماشین خوب یا حداقل ی ویلا داشته باشید توش گریه کنید 😁

تا پند های بعدی بدرود❤️

ابن ثروت مندا مارو نمیگیرن یه پولدار مثل خودشون میگیرن 

زن رونالدو استثناست

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ابن ثروت مندا مارو نمیگیرن یه پولدار مثل خودشون میگیرن  زن رونالدو استثناست

حداقل فاز نگیریم پای ی پسر بی پول بمونیم ب هوای عشق 

یکی ک دستش ب دهنش برسه و زیادی هم اختلاف نداشته باشیم خوبه

حداقل فاز نگیریم پای ی پسر بی پول بمونیم ب هوای عشق  یکی ک دستش ب دهنش برسه و زیادی هم اختلاف ...

فاز نمیگیریم 😁

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
ما مردها با چطور دختری ازدواج کنیم

دخترا خیلیاشون با بیشتر مردا فرق دارن مردا هوجوریم که باشن بهترینم که باشن

بعد یه مدت واسشون عادی میشی . ولی واسه یه دختر یا یه خانوم یه مرد هیچوقت عادی نمیشه واسش و همیشه اولویتشه

کاربری دست ۳ تا خواهره❤

پنداتو میخوام تتو بزنم  یعنی با این پندات دیگه تو دادگاها چیزی به اسم طلاق نخواهد ماند تو کجا بودی تا حالا ؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
ابن ثروت مندا مارو نمیگیرن یه پولدار مثل خودشون میگیرن  زن رونالدو استثناست

جورجینا چقد خرشانسه

یهو زندگیش عوض شد

رونالدو هم مدلش کرد 

اگه جدا هم بشه بازم خودش میلیون دلاری درامد داره🤧

پنداتو میخوام تتو بزنم  یعنی با این پندات دیگه تو دادگاها چیزی به اسم طلاق نخواهد ماند تو کجا ب ...

طلاق همیشه هست 

من نمیتونم مردارو تغییر بدم اما میتونم پندی بهتون بدم ک کمتر اذیت شید و خوش باشید😁