ahooam مدیر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 564 عنوان چشم زخم | مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 52 پست اعتقاد دارید؟ اگه اره از تجربه هاتون بگید 1403/02/08 | 02:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladygagalove عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 1851 ببین الان از وقتی عزوسی کردیم روز خوش ندیدم همش مشکل پشت مشکل.احساس میکنم چشممون زدن عزیزم💔 یه اسپند دود کن تخم مرغ بشکن صدقه بده
ahooam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 564 نمی دونم واقعا باید چی کار کنی این یه نمونه بود اگر بروز ندی خوشیاتو می زنند تو سرت&n ... به نظرم بزنن تو سرمون خیلی بهتره تا اینکه از درون بپاچیم
ahooam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 564 عزیزم💔 یه اسپند دود کن تخم مرغ بشکن صدقه بده هکه ی اینارو کردیم فایده نداره
کلمپهههههه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 14296 وااای چقدر ترسناک😢😢ببین منم از وقتی عروسی کردیم خیلیا تعریف تمجید کردن از زندگیم از شوهرم ازون موق ... شک نکن تو چشمید هر روز صدقه بده چهار قل بخون اسپند دود کن
ladygagalove عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 1851 بله شدیدا هست از امام ها هم روایت داریم که حقیقت محضه منم یکی از فامیلای نزدیک شوهرم هر وقت میاد خون ... وای دقیقاما یه فامیل داریم یدفعه اومد خونمون گفت وای چه استکانای قشنگیخداشاهده بعدش اروم گزاشتش زمین درجا شکست.. اصن من برگام ریخته بود
ahooam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 564 شک نکن تو چشمید هر روز صدقه بده چهار قل بخون اسپند دود کن باشه حتما…ولی انگار جواب نمیده این چیزا😕😟
siesie89 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 674 به نظرم بزنن تو سرمون خیلی بهتره تا اینکه از درون بپاچیم نمی دونم والا یه خواهر شوهر دارم خیلی بهم فخر می فروشه من چیزی نمی گم مثلا من خونه خریدم منتظرم ساخته بشه همسرم گفت صلاح نیست بدونن و الان مستاجرم به من میگه می دونی من دلم پاک برای همین مستاجر نیستم خدا برام خوب می خاد 🤣🤣
ahooam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 564 وای دقیقا ما یه فامیل داریم یدفعه اومد خونمون گفت وای چه استکانای قشنگی خداشاهده بعدش اروم گزاشتش ... میدونسی بضی از کسایی که چشم زخم دارن میتونن ادمای خوبی باشن؟ یعنی قطعا اون ادم بدی نیست ولی اکثرا کسایی که دلشون سیاهه و حسودن چش میزنن
ahooam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 564 نمی دونم والا یه خواهر شوهر دارم خیلی بهم فخر می فروشه من چیزی نمی گم مثلا من خونه خریدم منتظ ... وا چه ربطی به دل پاک داره! ببخشید چقد ندید پدید
بهاااااررییییی عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 3987 باشه عزیزم اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
نمننابییط عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 2581 وای چه بددد ادم هم اخه نمیدونه کی چشمش بده،،… باید چیکار کنیم چشم نخوریم؟ چهار قل و آن یکاد آیه الکرسی و اسپند و......مخصوصا تخم مرغ شکستن فدات بشم امام رضا جااااااااان
ahooam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 564 چهار قل و آن یکاد آیه الکرسی و اسپند و......مخصوصا تخم مرغ شکستن دائم اینکارارو میکنیم🥲
siesie89 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 674 وا چه ربطی به دل پاک داره! ببخشید چقد ندید پدید ببین خیلی بعدش گاهی حس میکنم مغزش اندازه فندق هست چون همیشه میگه من به درگاه خدا خوبی کردم که این اتفاقا برام میوفته گاهی وقتا تو دلم میگم این داره برادر خودش کوچیک می کنه نه منو ولی چون احمق هست نمی فهمه تازه بهت بگم در حرکتی عجیب خونه پدر شوهرش فروختن خونه خریدن اونا مستاجر کردن آدمای عجیبی هستن
کلمپهههههه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 14296 باشه حتما…ولی انگار جواب نمیده این چیزا😕😟 ببین پس خونریزی کنید گوسفند یا حتی خروس سر ببرید و بدید به نیازمند خیلی تاثیر دارهاتفاقا من از قبل عید تا همین الان یه ریز مریضم یعنی باور نمیکنی یه روز به آسایش نداشتممامانم میگه چشمت زدن یه چیزی نذر کن سر ببر و بده نیازمند
نمننابییط عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 2581 وای دقیقا ما یه فامیل داریم یدفعه اومد خونمون گفت وای چه استکانای قشنگی خداشاهده بعدش اروم گزاشتش ... اره دقیقا من پیاله های خوبی داشتم که صدبار از دستم افتاده و هیچیش نشده اون فرد ملعون که اومد خونمون یهو پیاله آروم افتاد رو فرش هزار تیکه شد فدات بشم امام رضا جااااااااان