2777
2789
عنوان

شوهرم رو زدم 😡

360 بازدید | 22 پست

امروز دوچرخه میخواستم سوار شم گفت کم باده خطر داره یهو میوفتی یواش برو ، گفتم مواظبم تو چیکار داری

این چیکار داری که گفتم مشت زد تو گردنم منم محکم زدم پشت گردنش ، شوهر من ی مشکلی ک داره حرفاشو ی جور بدی میگه ، دو بار ی چی تکرار میکنی یا حرفشو گوش نمیکنی بهت میگه احمق بیشعور یا میزنه ، صداش رو یهو بالا میبره ، همیشه بهش میگم با من حرف نزن ، رو مخمی

مهد کودکه 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی

من بودم با همون دوچرخه از روش رد میشدم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

درود👏👏

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
من چیکارش‌ داشتم آخه 

جفتتون رفتارتون بچگونه س

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist