2777
2789
عنوان

خیانت🥲

215 بازدید | 29 پست

دیدم که شوهرم به چند نفر پیام میده حتی دختر داییم یه چند نفری هم بهم گفتن البته آقا بودند من برای زندگیم خیلی سختی کشیدم و تلاش کردم نمیتونم قبول کنم که به این راحتی این کارارو باهام کنه و نمیتونم جدا شم ولی موندم چیکار کنم دلم میخواد حالشو بگیرم

برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید♥️🙏

با آقایون هم حرف میزنه شما ناراحت میشین🫤🙁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه نمیتونی ازش جدا بشی به روش بیار ی مدت برو قهر مجبورش کن خونه یا زمینی ک داره رو بزنه ب اسمت قبول نکرد هم برگرد ب ظاهر ببخشش ولی تا میتونی پول جمع کن برای خودت چیزای با ارزش بخر ک بعدا مستقل بشی

با آقایون هم حرف میزنه شما ناراحت میشین🫤🙁

منظورم اینه اونایی که بهم گفتن شوهرم با دختر صحبت میکنه آقا هستن

منظورم اینه اونایی که بهم گفتن شوهرم با دختر صحبت میکنه آقا هستن

پیام هاشون رو خوندین🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
اگه نمیتونی ازش جدا بشی به روش بیار ی مدت برو قهر مجبورش کن خونه یا زمینی ک داره رو بزنه ب اسمت قبول ...

نمیخوام خانوادم بفهمن 

شاغلم

بله متاسفانه 🥲

خیانتی هم صورت گرفته یا فقط عادی صحبت میکردن🙁

خیانتی هم صورت گرفته یا فقط عادی صحبت میکردن🙁

یه صحبت عادی

ولی یکی از همکاراش که فامیل هستیم بهم پیام داد و گفت جدا شو اینجا با خانوما خیلی راحته پیش همن و گفت که به چه کسایی پیام می‌داده و داداش زنداییم هم همینطور 

یه صحبت عادی ولی یکی از همکاراش که فامیل هستیم بهم پیام داد و گفت جدا شو اینجا با خانوما خیلی راحته ...

خب اخه به خاطر چندتا پیام عادی که نمیشه سریع رفت سر موضوع طلاق🙁