2777
2789
عنوان

اگ نگم دلم میترکه

313 بازدید | 33 پست

بچه ها من ۱۸ سالمه خواهر کوچیکم ۸ سالشه

ی خانواده ی بشدت روانی دارم خواهر بزرگمم ۲۵ سالشه و بخاطر فرار از دست این روانیا ازدواج کرد

امشب عروسی دختر دایی مادرم بودیم

من گفتم زود برگردیم فردا امتحان دارم و هنوز هم غذا نداده بودن دختر خواهرم سه سالشه گف من غذا میخوام خواهرم فرستادش پیش باباش خواهرمم رف پیش بابام ک غذا بخورن و ما بریم

ما دم ماشین منتظر بودیم ک این دوتا بچه غذاشونو بگیرن برگردیم خونه 

بچه ها ک اومدن ی اقایی داشت جلو بچه هارو میگرفت ک برنگردن سمت خانما دوباره غذا بگیرن

خواهرم و خواهر زادمو هل داد بهشون گفت برین گمشین نمیزارم برگردین

منو خواهرمم رفتیم پیشش ک چه طرز حرف زدنه(قسمت آقایون بودیم)و بیخود میکنی همچین رفتاری داری

خواهرم بچشو برد خواهر کوچیکمم داشت گریه میکرد من برگشتم بش گفتم حق نداری اینطوری رفتار کنی مگه سر گردنه سوبا بچه این رفتارو داری روانی

مادرم جلوی همه ی اقایون برگشت بهم گفت دهنتو ببند خیلی زبون دراز شدی

حالا یچیزیم گفت بهشون

منم جلو همه بش گفتم همینکارارو میکنین که هرکی هرچی دلش خواست همیشه بهتون میگه و انقد بدبختین

واسه ی یه غذا داری انقد بچه هاتو کوچیک میکنی بعدشم میگی چرا اعتماد بنفس ندارین چرا دکتر نمیشین

از خونه ی شما فقط روانی میتونه بره بیرون نه دکتر

بهم گفت جایی رفتنت بدرد نمیخوره منم گفتم مجبور نبودم نمیومدم(کنکور داشتم حوزه مو شهر خودمون زده بودم)

خیلی دلم به حال خواهرم میسوزه این بچه گناه داره من چیکار کنم اخه

خودم به جهنم دیگه بدبخت تر از این نمیشم

ولی اینو چیکارش کنم وقتی میبینم دارن کارایی ک با من کردنو با این میکنن اتیش میگیرم

کاشکی بمیرم خلاص شم

کاش اصلا خانواده ای نداشتم کفر نمیگما

خدایا شکرت ولی اگه نداشتم حداقل میگفتم ندارم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه آقاهه عجب گشنه ای بوده عروسی همینه دیگه یه بچه کلا نمیخوره یکی دو تا میخوره 

اون دیگه کی‌بود نشست لقمه های اون همه مهمون میشماره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزم نمیشد نری؟ 

وایمیستادی خونه ، میگفتی غذاتو بیارن، یا قبل ش میخوندی، بعدش میرفتی مجلس عروسی، بنظرم باید یاد بگیری تو زمان حال لذت ببری، به آینده اینا فک نکنی، 

میفهممت ایشالا تلاش میکنی به به جایی میرسی بعد به خواهرتم کمک میکنی خودشو بسازه 

و اینکه شما میدونین اینجوری هستن از غذاشون نمیگذرن یه ساعت دیگه صبر میکردی 

و اکثرا همین دکتر مهندسایی هم که میبینی خیلیاشون دهه های قبل تو همچین خانواده هایی بودن ولی خودشونو کشیدن بالا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خیلیا موافق نیستن اما  اینکه ی فرد تو اجتماع هررفتار و روحیه ای داره عامل اصلیش خانواده اون ادمه

اگه ما اعتماد بنفس داریم یا نداریم خوشحالیم افسرده ایم موفقیم یا برعکسش همش همش برمیگرده ب خانواده 

M I s🤍
عزیزم نمیشد نری؟  وایمیستادی خونه ، میگفتی غذاتو بیارن، یا قبل ش میخوندی، بعدش میرفتی مجلس عرو ...

کنکور داشتم عزیزم باید میرفتم شهرمون

خیلیا موافق نیستن اما  اینکه ی فرد تو اجتماع هررفتار و روحیه ای داره عامل اصلیش خانواده اون ادم ...

دقیقا همینطوره

دلم میخواو فقط بمیرم خلاص شم از دستشون

میفهممت ایشالا تلاش میکنی به به جایی میرسی بعد به خواهرتم کمک میکنی خودشو بسازه  و اینکه شما م ...

امیدوارم فقط بشه قبول شم تموم شه

این بچه رم بفرستم مدرسه شبانه روزی پیش اینا نباشه روانی شن

منم از خانواده شانس نیاوردم آنروز مثلاً رفتید باغ بابام خوش باشیم گند زدن به حالم منم رفتم تو قیافه

منم دیگه خستم

اینا از بچه دار شدن فقط تولیدشو بلدن