2777
2789
عنوان

ارایش کردن بده ؟؟

284 بازدید | 37 پست

من عادت کردن اصلا یه بستنی فروشی دم خونمونم میرم آرایش میکنم 

رژگونه پنکک مداد ابرو سرمه رژ

قیافه ام خوبه ها ولی بدون آرایش زشته پوستم یعنی یه پنکک میزنم از این رو به اون رو میشم بعد میگم پنکک ک میزنم بزار اینم بزنم بزار اینم بزنم بعد اصلا خوشم میاد خوشگل میشم 

بعد لباسای خوب میپوشم عطر میزنم 

ولی دختر خاله ام و بقیه همش میخندن میگن باسه من الان ارایش کردی 

یا دانشگامون دخترونه اس میگم برم مانتو بگیرم میگن باسه کی میخوای بپوشی و تو دیوونه ای 

فردا میخوایم بریم بیرون با دختر خاله ام میگم شیک کن ارایش کن میگه مگ مث تو دیوونه ام چ خبره مگ 

بعد ساده ترین و تو دست ترین مانتوشو میپوشه و بدون ارایش من بدون ارایش اعتماد به نفس ندارم 

بعد اونقدم ارایش نمیکنماااا ک یکی ببینه بگه چ قد به خودش مالیده 

از همه وسایل آرایش استفاده میکنم ولی مقدار کم 

احساس میکنم من کمبود دارم اره ؟ 

نگید صورتت خراب میشه برام مهم نیس برام این سوال شده نکنه خیلی کمبود دارم و بی اعتماد به نفسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که آرایش نمیکنم چون معتقدم پوستم مهمتره . اونقدر خرج روتین پوستی گران میکنم ورشکست شدم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

به خودت میرسی و آراسته میری بیرون 

منم بی نهایت به ظاهرم حساسم با بهترین لباسام و آرایش بیرون میرم اینجوری حس خوبی میگیرم 

هرکی هرچی میخواد بپوشه تو همونجور که دلت میخواد باش

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

اما در حد یه بالم و تینا لب میزنم فقط . کلی پول محلول های رشد ابرو و مژه میدم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بدنیست خوبه دیگ ادم اراسته تر ب چشم میاد 

ولی دیگه مثلا تا سرکوچه رفتن نیازنی بنظرم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥