2777
2789
عنوان

روش تقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 52 پست
بزار تو شورتت کسی چکش نمیکنه 😂

بعد وسط کلاس دستمو بکنم تو در بیارم🥲😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ماداشتیم بااپل واچ تقلب میکردتوی دانشگاهمون منم رفتم به استادمون گفتم باساعت هوشمندم تقلب میکنن ...

اقا من خرخون بودم ولی انقد نامرد نبودم چیکارشون داشتی😐😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من یاد ندارم تاحالا واسه تقلبی گرفته باشنم ازبس حرفه ای کارمیکردم 

همیشه هم تقلب میبردم سرجلسه

دوتا برگه اچار پر میکردم یه سمتشون تقلب بود ی سمتشون سفید امتحانامون بیشتر حفظی و فرمولی بود بخاطر همین اجازه میدادن برگه اچار بمون بدن واسه فرمولیا ک مسئله رو حل کنیم بعد وارد برگه کنیم من ازقسمت سفیده استفاده میکردم وقتایی ک حواصشون نبود برگرو اون سمت میکردم تقلبییام مینوشتم

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

همین ک نشستی تو صندلی موقعی ک دارن ورقه ها رو پخش میکنن کاغذ رو بردار بزار لای پات بعد پات رو جمع کن یه جور بزار موقعی ک یه کوچولو پات رو باز میکنی‌دیده بشه مراقب اینا اومد نزدیکت زود پات رک ببند یا هم ورقت رو ک داد بردار زود بزار زیر ورق یا اگه دو لایه بود بزار لا ورقا  راحت تره به بهانه نگا  کردم به ورق بعدی لا ورقه رو باز میکنی از پایین بالا رو باز نمیکنی بعد نگا میکنی

تقلبا ک تو ساعته ساعتو روشن کن ببین😂😂😂😂😂😂

پس باید بخرم🥲😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

چرا چصی میای میگی واچ خب بگو ساعت

درست صحبت کن ساعت با واچ فرق داره 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اقا من خرخون بودم ولی انقد نامرد نبودم چیکارشون داشتی😐😐

😂😂خب وقتی من نمیتونم تقلب کنم چرااونابکنن نمرشون ازمن بالاترشه بیان پزبدن یه بارتقلب کردم استادمچموگرفت بقیه هم داشتن تقلب میکردن اونارونمیدیدفقط گیرداده بودبه من😒