2777
2789

گلم شاید حسم اشتباه باشه خودم هم از حس ششم میپرسم ولی حسم برا خودم خوبه اتفاق هارو میفهمم بدیش و خوبیشو،برا شماهم حسم میگه آره دوست داره و ازدواج میکنی 

توکل بر خدا انشاالله حسم درست باشه اگه به صلاحته

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم 🤍

خواهش میکنم در مورد امضام چیزی میدونی 

میشه صلوات بفرستی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
دوست داره مواظب زندگیت خیلی باش یه دختر داغون نزدیکتون هست که هرکاری ازش ممکنه حس شش نیستم

کی عروسی میکنیم

تالار میگیریم 

منم حسم بد نیس

پاییز یا شهریور آخرش بله 😍 حس شش نیستم

مرسی گلم

چرا دیر آخه قرار بود این ماه یا ماه بعد عروسی کنیم

کی بچه دار میشم چ مدت بعد عروسی

مرسی گلم چرا دیر آخه قرار بود این ماه یا ماه بعد عروسی کنیم کی بچه دار میشم چ مدت بعد عروسی

حس من دقیق نیست به هیچ حس ششمی اعتماد نکنید فقط خدا

همسرتون خیلی بچه دوست داره ۱ سال بعد ازدواج

واگذار شده در ۱ بهمن ۱۴۰۴ به کاربر دختر خدای بزرگ ❣️صاحب اصلی اکانت