2777
2789

من همیشه دوست داشتم انسان خوبی بشم ولی هیچوقت موفق نشدم همش یاغیبت یا دروغ یا عصبانیت وفحش وبددعنی بعدش به شدت پشیمون میشم چکار کنم آخه دیگه خسته شدم حق‌الناس گناه بزرگیه نمیتونمم برم بگم فلانی غیبتت رو کردم روم نمیشه آبروم می‌ره  خیلی سخته یه مدت ترک میکنم ولی دوباره شروع میکنم😤😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز هم جاری بزرگم خیلی زن خوبیه باهام یه حرفایی رو درمیون گذاشت وبهم گفت به هیچکس نگم‌منم قول دادم نگم ولی این دهن لقم نتونست دووم بیاره ورغتم به یکی  گفتم ولی الان اونقققدر عذاب وجدان دارم که دارم دیوونه میشم 😭 خدایا چجوری حقشو ادا کنم آخه چجوری ولی دیگه قسم خوردم هیچوقت حق کس رو‌نخورم. به خدا توبه کردم دیگه جلوی این. دهن.  وزبون نحسمو بگیرم به خدا به مدت خیلی قشنگ آدم شده. بودم ولی بازم 😭😭 باید یه جوری حق‌الناس روجبرام کنم بگین چکار کنم آخه تورو خدا امید بدین بهم توروخدا بگین من چطوری خصلت‌های زشتمو‌ترک کنم