2777
2789

خودت بگیری بدی مسجد بده به نماز گذارا یا خودت پخش کنی بهتر نیس شاید مغلزه دار غفلت کنه پخش نکنه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بگیری بدی مسجد بده به نماز گذارا یا خودت پخش کنی بهتر نیس شاید مغلزه دار غفلت کنه پخش نکنه

اره حاجت گرفتم یکی ۱۰۰هم دادم 

ولی یکی دیگه نذر داشتم نمیدونستم چکار کنم

اره حاجت گرفتم یکی ۱۰۰هم دادم  ولی یکی دیگه نذر داشتم نمیدونستم چکار کنم

خوشبحالت من نگرفتم چجوری دعا میکنید حاجت میگیرید

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
خوشبحالت من نگرفتم چجوری دعا میکنید حاجت میگیرید

عزیزم ببخشید یه ماشاالله بگو

والا منم نمیدونم همینجوری دیدم یه تایپک ۱۰۰نذر کردم بعد گفتم نمک بدم شاید بهتر باشه

عزیزم ببخشید یه ماشاالله بگو والا منم نمیدونم همینجوری دیدم یه تایپک ۱۰۰نذر کردم بعد گفتم نمک بدم ش ...

ماشالله😁چشام شور نیست 

منطورم اینه ایه خاصی میخونید یا همینجوری

ماشالله😁چشام شور نیست  منطورم اینه ایه خاصی میخونید یا همینجوری

😆من قبلا اعتقاد نداشتم ولی حالا اعتقاد پیدا کردم

مثلا میگم به این حاجتم برسم اینقدر نذر میکنم

نی نی سایت جستجو بزن میاد برات

من یبار قبل حاجت پخش کردم نشد یبار برام خانم فاطمه زهرا نذر کردم نشد یبار به نیت امام حسین تشد 

شما برام دعا کنید جدانشیم طلاق نگیریم خدا بهت حاجت دومتم بده🙏

الهم صل الله محمد وال محمد برات میفرستم صد تا 

مرسی خدا امواتتونو بیامرزه 

همیشه شاد باشید 

منم لایق باشم حمد میخونم براتون