تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
من انجام دادم دوباره تقریبا همه جا سیاه شد ضربان قلبم خیلییی رفت بالا بار اول ترسیدم چشام باز کردم ولی بار دوم وایسادم قلبم داشت میومد تو دهنم انقدر میزد ترسیدم بودم ولی باز نکردم چشامو بعد چند دقیقا یهویی صدای قلبم قطع شد آروم شدم چنان باز کردم ولی نتونسته بودم
من با همه وجودم بهت میگم ولش کن و حتی بهش فکر هم نکن،
نه هیچ اتفاق عجیبی نیفتاده، اما میدونی چقدر زمانم تلف شد سر این؟ اگه از اول یکی بهم اینو میگفت حتی بهش فکر هم نمیکردم
🇵🇸🇮🇷لبیک یا خامنه ای💚🇮🇷 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.