2777
2789
عنوان

وای از وقتی کنکور دادم

271 بازدید | 22 پست

از همسایه گرفته تا غریبه ها هی میپرسن

ب یکیشون گفتم درصدام ریاضی 30 فیزیک 30 شیمی 40

گفت کمه فلان بیشتر بخون واسه کنکور بعد من رشتم ریاضیه منطقه 3 واقعا رید تو اعصابم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی رو مخن..شاید طرف حالش خوب نباشه چرا میپرسن واقعا..منم از همه فراریم..چون میدونم هرکیو ببینم یا زنگ بزنه میپرسه همه چیو

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

اصلا درصداتو به کسی نگو هرکیم پرسید بگو شکر اندازه خودم تلاش کردم دیگه هرچی خدا بخواد

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡