2789
عنوان

دوس پسر خسیس

171 بازدید | 14 پست

من دیروز با دوس پسرم رفتم بیرون ساعت ۲ گفت بریم فلافل بخوریم منم گفتم ن نمیخاد تا جلو در فلافل رفت بعد گازشو گرفت رفت نموندوقتی برگشتیم خونه زنگ زدم گفتم کجایی گفت بناب میخورم منم حرصم دراومد بار اولش نیس تواین ۶ سال شاید چند بار برده باشه منو ناهار بیرون منوابستشم نمیتونم ولش کنم فقط ۱راهکار بگید ک من روم بشه بهش بگم برو ناهار بگیر تازه میگه اینبار تو جوجه درست کن ببریم بخوریم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب چرا باید خرج کنه 😅فقط دخترا الکی خودشونو در اختیار اینجور پسرای خسیس و بدجنس میزارن

چرا نباید خرج کنه دختر مردم صبح ببره بیرون تا ۵ هیچی ب هیچی بعد ساعت ۵ خودش بره کوفت کنه ب منم بگه چ لزومی داده داده من بگه

دوست پسرت که عابر بانک نیست بعدم چه عیبی داره تو غذا درست کنی باهم برید بیرون بخورید؟ همیشه پسر نبای ...

اتفاقا ۱بار من حساب میکنم ۱بار اون ب من ک میرسه میگه بریم فلان رستوران ک توعمرش نرفته نوبت خودش میشه میبره فلافل میده این یعنی خساست نامردیه

اتفاقا ۱بار من حساب میکنم ۱بار اون ب من ک میرسه میگه بریم فلان رستوران ک توعمرش نرفته نوبت خودش میشه ...

خب این اخلاقش بده.. بنظرم به طور مستقیم بهش نگو خسیسی غیر مستقیم بهش اشاره کن یا بهش بگو مثلا من دوست دارم برم فلان رستوران فلان کافه

خب این اخلاقش بده.. بنظرم به طور مستقیم بهش نگو خسیسی غیر مستقیم بهش اشاره کن یا بهش بگو مثلا من دوس ...

میه من غیرتی میشم ببرمت تو جمع عمرا کافه ببرمت غذاها اگر بخره فلافل تو ماشین اونوقت ب من میرسه میگه بریم جیگرکی بریم کبابی بریم ریتوران 

چ جودی ب روش بیارم

روراست باهاش صحبت کن شاید خجالت بکشی ولی این چیزا خجالت برنمیداره بگو حرف من خوردن غذا نیست حرف من احترامه وقتی خودت تنهایی بناب میخوری به منم پیشنهاد فلافل میدی بهم برمیخوره 

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵