2789
همش مسخره بازیه جدیدا هم ک میگن کبد بفنا میده

چه ربطی به کبد داره آخه

با چه منطقی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همش مسخره بازیه جدیدا هم ک میگن کبد بفنا میده

اسم دستگات چی بود؟

منم با الکس دایود نتیجه ندیدم

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

خیلی دارم با خودم کلنجار میرم که برم

اشکال نداره عشقم، هممون اولش همین بودیم، خصوصا اونایی که سنشون کمه و ازدواج نکردن از نظر ذهنی براشون سخت تره (به قول معروف روشون نمیشه) نگران نباش ولی

اول مطمئن شو مشکل هورمونی نداری ، چون با مشکل هورمونی بری فقط پول دور ریختی، بعدم یه کلینیک معتبر برو که دستگاهش فیک نباشه یه وقت نتیجه نگیری.

جلسات اول ممکنه خجالت بکشی ولی بعدش درست میشه. زیاد بهش فکرنکن

یه کلینیک هست هشت بهشت اصفهان دستگاهشون محشره من که به شخصه راضی بودم ۴ جلسه ای جواب گرفتم

یه ذره هم درد نداشت فقط یه گزگز خفیف حس میکردم

پوستمم چند درجه روشن تر شد

کلا خیلی نظم دارن نوبت دهیشونم آن تایمه اصلا معطل نمیشید

شمارشونو میذارم خودتون مشاوره بگیرید ازشون

@clinic_reyhan_esfahan

09217870776