ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 عنوان کمر درد 110 بازدید | 11 پست از دیروز گرفتگی داشتم دکتر رفتمامپول متوکاربامول و کتورلاک زدم قرص باکلوفن داد خوردم ولی دیگه نمیدونم چه کوفت بخورمقرص میخورم انگار منگ میشمچرا امپول جواب نداد ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم 1403/02/07 | 18:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 فک کنم ویروسه نه یک چیزی دولا شدم گرفتم یهو کمرم گرفت حالا چیز سنگین نبود خودکار بود ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
mr9reza عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 263 دوش اب گرم بگیر و خودتو گرم بگیر فعلا حرکات کششی انجام نده اروم راه برو قرص دیکلوفناک هم عالیه ناپروکسن هم خوبه
وحشی_زیباا عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 17927 نه یک چیزی دولا شدم گرفتم یهو کمرم گرفت حالا چیز سنگین نبود خودکار بود 😂آخی ، دوش اب گرم خوبه وازلین بزن حوصله گرم کن بزار منم دارم از کمردرد میمیرم ژلوفنم جواب نداد خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
mr9reza عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 263 نه یک چیزی دولا شدم گرفتم یهو کمرم گرفت حالا چیز سنگین نبود خودکار بود از بغل پات میزنه تا نوک قوزک پات ؟ تیر میکشه ؟
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 دوش اب گرم بگیر و خودتو گرم بگیر فعلا حرکات کششی انجام نده اروم راه برو قرص دیکلوفناک ... همه چی باوهم قاطی شد پستم تاتو زدم حمام نمیتونم برم😂 ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 از بغل پات میزنه تا نوک قوزک پات ؟ تیر میکشه ؟ نه فقط کمر درد نمیتونم بشینم ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
mr9reza عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 263 نه فقط کمر درد نمیتونم بشینم دقیق نمیشه گفت ولی منم یهو خم شدم از صندوق دستمال بردارم اینجور شدم بلاخره با استخر خوب شد تا حدود زیادی فقط راه برو قدم بزن توی استخر
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 دقیق نمیشه گفت ولی منم یهو خم شدم از صندوق دستمال بردارم اینجور شدم بلاخره با استخر خوب شد تا ... حالا چند روز دیگه میرمارتوپد قبلا هم شدم ام آر ای نوشت از تنبلی نرفتم ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
رنج؛ عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1597 چای نباتهمه دردارو درمان میکنه دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.
naziiiiiiiii70 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 593 برو حتما کلینیک درد خیلی خوبه من کلینیک درد دکتر آریانی رو بهت معرفی میکنم