2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقم داری

عزیزم نامزدم قبل من زن داشت یک سال خورده ای جدا شده اون خانواده زن سابقش ازش مهریه و کلی طلا حتی یکی خونه هاشونم میخواستن بگیرن اما ب من رسیده چون مامان بابام سادن همه چی کم زدن الان کاغذ نوشته مهریه و غذا و شیرینی ک قراره ب عروسی چی کنن نگاه کردم افتضاح بود اعصابم بهم ریخته

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

اونا کین. خونوادت چی میگن

خانوادم ساده زبون ندارن اینقدر از بابا مامانم بدم میاد دارن زندگیمو نابود میکنن حتی ازم نپرسیدن مهریت چقدر باشه 

الهی عزیزدلم مواظب باش سواستفاده نکنن از محبت تون

دارن میکنن داداشم دوست صمیمی پسره اس اومدم کلی باهام حرف زد حقم داشت حرفاش درست بود

عزیزدلم 🥺🥺🥲

خیلی زندگی بدی دارم خانوادم دارن منو نابود میکنن با کاراشون منتظرم امشب بابام بیاد خونه تکلیفم معلوم کنم اگه درستش نکنن من انگشتر نشونمو پس میبرم پسره با حالت پرویی میگه سه دونگ خونه نمیدم بهت عمرا مهریه امم سی تا سکه اس فقط دیگه هیچی ب هیچی طلاهم ننوشتن ک معلوم شه چقدر قراره بخرن