2777
2789
عنوان

امان از جاری 😈👹

3372 بازدید | 102 پست

سلام خانمای گل....

میخوام از جاریم براتون بگم و ازتون راهنمایی بگیرم که چجوری باهاش رفتار کنم⁉❔❕

جاری من 15سال بزرگتر از من هستش. و از نظر خانوادگی بخوایم حساب کنیم من نمره 100 رو دارم و اون 10 . هم از نظر خانواده و پدر و مادر خودش هم از نظر شوهرش.

شوهرش که یه مدت اعتیاد داشت و کلا به شدت تنبل هستش. واسه همین از نظر مالی خیلی ضعیف هستن. اما خب شوهر من به شدت کاری و فعال و طبیعتا وضع مالی ما خیلی بهتره! اما خب اون این چیزا رو نمیبینه و به شدت حس حسادت به من داره. دوتا دختر داره الانم تو سن 40 سالگی حامله اس و ماه دیگه بچه اش به دنیا میاد....

چون بچش پسره این ذات خرابش با ناز کردن و کلاس گذاشتن دیگه واقعا غیر قابل تحمله.....

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️

تو هرچیزی باید اسم منو بیاره و خودشو با من که تازه ازدواج کردم و بچه ندارم مقایسه کنه....

تازه من اصلا تحویلش نمیگیرم و درحد سلام و خداحافظ باهاش حرف میزنم. 

اما اون خیلی ذاتش خرابه و تیکه اش رو میندازه... حتی شوهرش رو هم یاد میده 😞 

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️

نخونده میگم

اصلا با جاری نمیخواد رفتار خاصی داشته باشی .خودت باش.حیف تاپیک که ادم واسه جاری بزنه😆

الان دوستان میان میگن خودتم جاری ای چرا اینجوری میگی

پس بهشونم میگم به شماها ربطی نداره😆

با تچکر😎

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا جاری موجود مزخرف و حرص دراریه چه ۲۰ سالش باشه چه ۴۰ سالش

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

ولی تصمیم دارم دیگه هرچی گفت جوابش رو بدم...

یا قبل اینکه چیزی بگه من تیکه ام رو بهش بندازم.... (زندگی اش کلا تیکه اس) ولی خب آدم مراعات میکنه دیگه.... اما اون حالیش نیست

نخونده میگم اصلا با جاری نمیخواد رفتار خاصی داشته باشی .خودت باش.حیف تاپیک که ادم واسه جاری بزنه😆 ...

گیسو من خیلی ازت خوشم میادنمیدونم   چرا

. خدایا شکرت. برای سبزشدن دامن همه منتظرا صلوات بفرستید(اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»)
من جاری ندارم ولی فک میکنم اگه داشتم خیلی خوب میشد رابطم باهاش    

اتفاقا منم جاری ندارم 

و حس میکنم روابط بین جاری ها رو بیشتر مادرشوهرها باید مدیریت کنن 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
ولی تصمیم دارم دیگه هرچی گفت جوابش رو بدم... یا قبل اینکه چیزی بگه من تیکه ام رو بهش بندازم.... (زن ...

اشتباه میکنی.اون هدفش اینه انتریکت کنه حرص بخوری جواب بدی

وقتی بی اهمیت از کنارش رد بشی تا ته میسوزه

دیدم که میگم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اتفاقا منم جاری ندارم  و حس میکنم روابط بین جاری ها رو بیشتر مادرشوهرها باید مدیریت کنن

دقیقا

متاسفانه خیلی از مادرشوهرام بلد نیستن

بنظرم ی چیزاییش که مربوط به خانواده شون میشه معیار نمیشه برای قیاسش باشما چن اولا دست ایشون نبوده که خانواده شو انتخاب کنه تا بخاین بهش نمره بدین

اعتیاد شوهرشم ضعف شوهرشه نه ایشون

و خداروشکر سلامت شوهر شما هم امتیاز خودشه نه شخص شما که بخای براخودت امتیاز بدونیش

بقیه شم خدا میدونه