2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صفر بودن که نداره و تلاشتو بکنی نه اینکه بگی من صفرم این نمی‌شه اون نمی‌شه من اینجوری کردم هم عیدو از دست دادم هم کنکورمو خراب کردم. به جای این بهونه آوردن و نق زدنای بچگونه بشین واسه کنکورت دو دو تا چهارتا کن که بتونی واسه تیر خودتو آماده کنی منم گند زدم به کنکور اردیبهشتم ولی ناامید نیستم فقط یکم انرژی افت کرده یکم استراحت کنم درست می‌شم تو هم به جای این حرفا برو استراحت کن یه کاری رو انجام بده که دوست داری بعدش مستقیم برو سر درست که هیچکس غیر خودت نمی‌تونه تو رو نجات بده

صفر بودن که نداره و تلاشتو بکنی نه اینکه بگی من صفرم این نمی‌شه اون نمی‌شه من اینجوری کردم هم عیدو ا ...

آخه اون رشته ای که من میخوام با دو ماه درس خوندن 

خیلی ها میگم نمیشه

آخه اون رشته ای که من میخوام با دو ماه درس خوندن  خیلی ها میگم نمیشه

چ رشته ای میخوای مگه؟

منم چیزی ک میخوام خیلی سخته 

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

آخه اون رشته ای که من میخوام با دو ماه درس خوندن  خیلی ها میگم نمیشه

ببین کنکوری که امروز دادیم به ما فهموند این کار بچه بازی نیست، اگه مثل آدم بشینی بخونی قبول میشی ولی نه هر روز بیای نق بزنی بگی این چرا اینجوری شد اون چرا اینجوری شد نخوای روزی واسه درسی که توش ضعیفی ۵ ۶ ساعت زمان بذاری باید قید کنکورو بزنی. چیزی که امروز به من قشنگ ثابت شد من روزی دو ساعت زیست می‌خوندم ولی این کافی نبوده باید برای هر درسی ۵ ساعت وقت بزاری. بهترشم اینه واسه زیست خیلی سراغ دبیر و اینجور چیزا نری فقط مبحثی که توش گیر داری بری سراغ دبیر. ولی قضیه فیزیک و ریاضی و شیمی با هم فرق می‌کنه امروز شیمی ثابت کرد تو اگه مسئله بلد نباشی نمی‌تونی حفظیات منو بزنی. مورد دیگه اینه که واسه فیزیک و ریاضی باید زمان بزاری یعنی تو باید روزی برای رسیدن به آن هدفی که می‌خوای ۱۷ ۱۸ ساعت خالص درس خوندن می‌خواد گه واقعاً می‌خوایم به یه جا برسیم باید اینو قبول بکنیم که باید بیشتر از اینا درس خوند باید بیشتر از اینا تست زد باید بیشتر از اینا تلاش کرد باید بیشتر از اینا جر خورد. اگه واقعا طاقت ندارین به نظر من از همین الان پرونده کنکورو ببندیم بره پی کارش بریم دنبال زندگیمون همه رفتن دنبال زندگیشون ما خودمونو با یه کنکور ساده درگیر کردیم. به خدا الان هر کسی تو این بازه زمانی دو سه ساله می‌تونسته چند تا مدرک یا چند تا رشته بگیره که ما نتونستیم از یه آزمون سراسری ساده رد بشیم باید از این فیلترها رد بشیم هرچند اینو مطمئن باش بعضیا امروز پرونده کنکورشونو بستن و گفتن که برای سال ۱۴۰۴ باید پشت کنکوری بشیم زرنگ باش رفیق تمام تلاشتو بکن تمام مایتو بذار اصلاً جر بخور هر وقت تونستی جر بخوری زیاد تست زده باشی یه چیزی از درس حالیت باشه اون موقع باید بگی من دیگه واسه کنکور هر چقدر بخونم حالیم نیست  درستو بخون اگه حالیت نشد اون موقع دیگه کنکورو ببوس بذار کنار ولی اگه داری می‌بینی خوب می‌زنی خوب داری حیف نیستش که به خاطر دو تا آدم بی‌سواد که چیزی از کنکور بلد نیستند باهاشون اوقات فراغت بگذرونی و ازشون نظر بخوای کنکور یچ کارشناسی نداره هیچکس نمی‌تونه پیش بینیش بکنه من هزار تا دبیر واسه فیزیک عوض کردم ولی دریغ از اینکه پیشروی بکنم یا تو درسی بخوام پیشرفت داشته باشم یا آزمون زده باشم ولی تا می‌تونی تست بزنی آزمون بزنی تا جا داره تا ماتحت جر بخوری اون موقع میگم داری زحمت می‌کشی اینو جدی دارم بهت میگم من واقعاً خودم خیلی پشیمونم که نشستم فقط پای فیلم نشستم و دریغ از اینکه از خودم آزمون یا تست زیاد حل کنم رفیق حالم خوبه که دارم این حرفا رو بهت می‌زنم من امید دارم به کنکور تیر جون هرکی دوست داری اگه واقعاً می‌خوای به یه جا برسی از این نق زدن‌های الکی کنار بکش من دقیقاً شکل تو بودم قبل از کنکور اردیبهشت و نتیجه چی شد پخ. تمام تلاشتو بکن مطمئن باش مزد زحمتتو می‌گیری رمزشم بهت گفتم اعتماد به نفس بالا تست زیاد آزمون زیاد راهی جز این نداره