2777
2789
عنوان

جاهای دیدنی قائمشهر

2852 بازدید | 6 پست

سلام . اینو گذاشتم برا کسایی که میخوان بیان مسافرت یا گردش که راحتتر بتونن تصمیم بگیرن. آخه دیدم تاپیکایی که هست انگار خیلی اطلاعات نمیدن یا فکر میکنن قائمشهر جای دیدنی نداره.

_روستای سید ابوصالح زیارت امام زاده اتاق و الاچیق داره برا شب موندن . از قائمشهر حدود ۲۰دقیقه

_روستای کرچنگ اب بندان و تالاب داره سرویس بهداشتی نداره فقط طبیعت بکر هست .از قائمشهر یک ربع

جنگل نظامی از قائمشهر ۲۰ دقیقه

_جنگل قادیکلا امکانات سرویس بهداشتی نماز خانه مغازه و ... ( یه مرداب هم داره توی فصلای بارندگی ) از قائمشهر ۲۰ دقیقه 

_موزه مکرمه قنبری (نقاشی و هنری)از قائمشهر حدود ۲۰ دقیقه

_روستای واسکَس

_جنگل چای باغ از قائمشهر نیم ساعت تا چهل دقیقه 

_امام زاده یوسف رضا مرکز شهر نزدیک بیمارستان رازی

فعلا اینا تو ذهنم بود.

منم جای دید یاد گرفتم براتون میزارم.

این پست رو تکمیل کنید.

سلام همشهری عزیزم 

تاپیک مفیدیه ممنون😍❤️

امام زاده حمزه هم هست که تقریبا داخل شهر محسوب میشه 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
سلام همشهری عزیزم  تاپیک مفیدیه ممنون😍❤️ امام زاده حمزه هم هست که تقریبا داخل شهر محسوب میشه ...

مثل اینکه جدیدا بام کوتنا هم رونق گرفته البته خودم نرفتم ببینم سوییت اجاره میدن اینا.

من خودم جنگلای شهرک یثرب رو هم توی فصل گلهای انار خیلی دوس دارم.🥰🥰🥰🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل اینکه جدیدا بام کوتنا هم رونق گرفته البته خودم نرفتم ببینم سوییت اجاره میدن اینا. من خودم جنگلا ...

نشنیده بودم اسامی این مکان ها رو 

ممنونم که این اطلاعات رو به اشتراک می زارید

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»