2777
2789

اون دوتا دندون جلو هستا یکیش از داخل پوسیده و رنگش سیاه شده 

خ‌استگارمم شرایطش خوبه یه مدت میپیچونمش که نرم بیرون دیگه نمیشه چیکار کنم؟

خودم ندارم درامدم خیلی کمه نرسوندم برم درست منم خانوادم کمکم نمیکنن که هیچ قزض هم نمیدن میگن ما هم دندونامون خرابه تو سخت میگیری

حالا من چیکار کنم کلا ردش کنم 

از خواستگارم بگم : معلم و  موسسه کنکوری داره مادرش روانشناس مطرح خواهرش پزشک پدرش رئیس پیام نور خونه ماشین زمین داره

و ۴ سال بود که منتظر بود جواب مثبت بدم الانم که اینجوری از دیشب میونمون بهم خورده و بهم میگه داری بهونه میاری تا منو نبینی

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

خب وام بگیر دندونات رو درست کن

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ، میدونم سخته آدم اعتماد به نفس نداشته باشه و ترس از رد شدن داشته باشه ، ولی برو و حداقل اعتماد به نفس ظاهری داشته باش

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

کاری نداره که میشه روکش کشید به دندونت دیگ،ازیکی قرض بگیر روکش بکش

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

به دندون نپرونی طرف رو

خب بگو مثلا برا یکی دو هفته دیگه بیاد تا اونموقع دندونت درست کنی 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

برو اگه اذیتی ماسک بزن فعلا

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

کاری ندارم که میشه روکش کشید به دندونت دیگ،ازیکی قرض بگیر روکش بکش

از کی اخه کسی الان به یکی دیگه قرض نمیده که

به دندون نپرونی طرف رو خب بگو مثلا برا یکی دو هفته دیگه بیاد تا اونموقع دندونت درست کنی 

اخه پولشو ندارم فعلا احتمالا تیر مرداد اوکی بشه