2777
2789
عنوان

شعور و شخصیت

122 بازدید | 12 پست

واقعا تحصیلات شعور و شخصیت نمیاره. متاسفم برای برخی افراد تحصیل کرده که از لحاظ شعور از بچه های نوجوون هم پایین ترن

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی اینو میگه یا دیپلمه یا پایین ترش    

به جاش مغرور نیستن و مغزشون خشک نشده. تاپیکی که  اون خانم متخصص زده باعث شده حالم از این جور آدما بهم بخوره. با احترام به همه افراد باشعور و تحصیل کرده

تحصیلات شعور نمیاره ولی شان اجتماعی میاره

بله ولی من اگر شان اجتماعی بدون شعور باشه هرگز نمیخوام .یه تاپیک پربازدید بود که خانم خیلی رفتار بدی داشت و اصلا هم پشیمون نبود میگفت من خودم زحمت کشیدم و بدون هیچ سهمیه ای رسیدم به به اینجا. ولی نگفت که از ابتدایی بیت المال مملکت خرج تحصیل من شده از تحصیل رایگان بهره مند بودم.  واقعا باید جنبه داشته باشه آدم.

هرکی اینو میگه یا دیپلمه یا پایین ترش    

من دانشجوی کارشناسی هستم و اگر خدا بخواد ادامه هم میدم تا مقاطع بالاتر. 💖

بله ولی من اگر شان اجتماعی بدون شعور باشه هرگز نمیخوام .یه تاپیک پربازدید بود که خانم خیلی رفتار بدی ...

بله متأسفانه تو بستگان ما هم کسی هست واقعا به عنوان یه تحصیلکرده با شعور زیر صفر شناخته شده ولی اگه بدونین چه احترام و عزتی داره و هیچ کس رو هم آدم حساب نمیکنه خهخ

بله متأسفانه تو بستگان ما هم کسی هست واقعا به عنوان یه تحصیلکرده با شعور زیر صفر شناخته شده ولی اگه ...

امیدوارم هیچ کس با همچین افرادی حتی برخورد هم نداشته باشه . چه برسه که بهشون محتاج بشه

چون تاپیک قفل شد اینجا جواب میدم این حرف که یک عالمه فقیر به دنیا آورده بشن که حالا شااااااااااااااااااااید این وسط یکی دوتاش هم نابغه بشن نشان از بی منطقی و کم سواد بودنت داره 

دیگه جایی نگو و خودتو مضحکه نکن :) 

ریپلای کنی هم نمیخونم چون سطح منطقت دستم اومده 

عاشق تک تک گربه های روی کره زمینم ^_^

چون تاپیک قفل شد اینجا جواب میدم این حرف که یک عالمه فقیر به دنیا آورده بشن که حالا شااااااااااااااا ...

جالبه