2777
2789
عنوان

تپ سواپ😍😎

195 بازدید | 7 پست

تپ سواپ یه ایردراپ جدیده که تیک ابی تلگرام رو گرفته😎و حدود دو هفته ست ماینش شروع شده و قراره جایگزین ناتکوین بشه و پروژه بسیار اینده دار و با ارزشیه،احتمالا تا خرداد هم قراره لیست بشه🤩😍پس تا وقتی که میشه ماین کرد ازش استفاده کنید،میتونید با روزانه نیم ساعت وقت گذاشتن با گوشیتون درامد خوبی رو کسب کنید،ناتکوین هنوز لیست نشده یک میلیون کوینش داره بالای ۷۰۰ هزار تومن خرید و فروش میشه که تپ سواپ با توجه به محدود بود تعداد کویناش از این هم گرونتر و باارزش تره😍

هر کس خواست میتونم لینکشو بدم بهش تا شروع کنه و به عنوان هدیه همون اول بهتون ۲۵۰۰ تا سکه جایزه میده😍🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال مهم دیگه دارم 

شما تا الان چند تا زدین ؟ یعنی اون عدده چنده؟؟؟

اخه ببین من تو یه کانالی دیدم یه لیست قیمت گذاشته بودن 

تعداد یک میلیون=۱۷ دلار

۱۰ میلیون=۵۰ دلار 

و..‌

خب ۱۰ میلیون تا خیللللللی زیاااااااده 

من دو روزه مرتتتب دارم میزنم تازه با کلیکر شده ۶۰ هزار تا

۱۰ میلیون تا که فکر کنم یک ماه ۲۴ ساعته باید بزنی 

تا تازه بشه ۵۰ دلار ،😑۵۰ دلار ارزشی نداره واقعا 

من درست فهمیدم اینا رو؟؟؟ 

یه سوال مهم دیگه دارم  شما تا الان چند تا زدین ؟ یعنی اون عدده چنده؟؟؟ اخه ببین من تو یه کانا ...

سلام

چطوری کسب درامد میکنین?

میشه به ما هم یاد بدین ?

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

سلام چطوری کسب درامد میکنین? میشه به ما هم یاد بدین ?

ببین عزیزم منم تازه اخیرا شروع کردم 

یه رمز ارز رو تا مدتی قبل از رونماییش به این شکل رایگان عرضه میکنن و شما تو این مدت میتونی از طریق اپ جمع آوری کنی 

و وقتی خرید و فروشش شروع شد بفروشی  به دلار و از طریق صرافی تبدیل به ریالش کنی 

یه سوال مهم دیگه دارم شما تا الان چند تا زدین ؟ یعنی اون عدده چنده؟؟؟اخه ببین من تو یه کانالی دیدم ی ...

تپ سوپ هنوزم بلاتکلیفه ولی  خداییش داگز پول خوبی داد حداقل مسخره بازی همسترو شست برد. من که همچنان ایردراپای معتبر مث داگز رو میزنم چون یه خوبی که داره بعد همستر خیلیا دیگه حضور ندارن و پول بیشتری گیرمون میاد.. البته  اگه می خواید پول خوبی گیرتون بیاد باید ایردراپای خوبو پیدا کنید.

این جا مجانی بهتون  ایردراپای معتبر معرفی میکنه

https://macs.malilandex.com/landing-webinar-presentation

2790
2778
2791
2779
2792