2821
2789
عنوان

حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 42 پست
اره حتما برو ازمایشتم بده  میتونی بری بهداشت برات پرونده تشکیل میده برا من ازمایش و قرصای ویت ...

فردا انشالله می‌خوام برم بهداشت چون روزای دیگه نمیرسم دانشجو ام و کارورزی دارم از صبح تا شب مشغولم فقط شنبه ها راحتم جمعه هم که تعطیله

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اول از همه برو دکتر برات یه آزمایش می‌نویسه بهت قرص فولیک اسید یک و ویتامین دی هزار میده تو اون آزمایش تیروئید رو هم چک میکنه که خیلی‌ مهمه دیگه تو هشت هفتگی قلب چک میکنن البته برای من زودتر چک کرد که ساک داخل رحم باشه خارج رحمی نباشه یه بار شیش هفته هم سونو دادم البته داخلی نه از روی شکم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فردا انشالله می‌خوام برم بهداشت چون روزای دیگه نمیرسم دانشجو ام و کارورزی دارم از صبح تا شب مشغولم ف ...

انشالله عزیزم حتما برو خیلی کمکت میکنن

مبارکتم باشه

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
منم۲۶ دعاکن بچم برام بمونه قبلی سقط شد توروخدامراعات کن جاروبرقی اصلا نکش تا سه ماهکیت

کاش فقط جارو برقی مشکلم بود من به شدت آدم وسواسی هستم روی نظافت بعد کارو دانشگاه میام به کارای خونه میرسم حساب کردم روزانه حداقل12ساعت فیکس سرپام

برو دکتر برای ازمایش و تجویز مکمل 

سونو هم برات مینویسه برای دو هفته دیگه

بارداری که بیماری نیس کمک بخوای فقط درصورتی نیاز به کمکی داری که پزشک استراحت تجویز کنه وگرنه من تا دو روز به زایمان سر کار میرفتم و بدون کمکی کارها رو هم انجام میدادم .

کاش فقط جارو برقی مشکلم بود من به شدت آدم وسواسی هستم روی نظافت بعد کارو دانشگاه میام به کارای خونه ...

ن اصلا نکن منم مث توبودم دورازجون عین سگ پشیمونی داره مراعات کن چون ی بارکشیدم میگم

😭