2777
2789
عنوان

حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 42 پست
اره حتما برو ازمایشتم بده  میتونی بری بهداشت برات پرونده تشکیل میده برا من ازمایش و قرصای ویت ...

فردا انشالله می‌خوام برم بهداشت چون روزای دیگه نمیرسم دانشجو ام و کارورزی دارم از صبح تا شب مشغولم فقط شنبه ها راحتم جمعه هم که تعطیله

28اسفند

منم۲۶ دعاکن بچم برام بمونه قبلی سقط شد توروخدامراعات کن جاروبرقی اصلا نکش تا سه ماهکیت

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه برو دکتر برات یه آزمایش می‌نویسه بهت قرص فولیک اسید یک و ویتامین دی هزار میده تو اون آزمایش تیروئید رو هم چک میکنه که خیلی‌ مهمه دیگه تو هشت هفتگی قلب چک میکنن البته برای من زودتر چک کرد که ساک داخل رحم باشه خارج رحمی نباشه یه بار شیش هفته هم سونو دادم البته داخلی نه از روی شکم 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فردا انشالله می‌خوام برم بهداشت چون روزای دیگه نمیرسم دانشجو ام و کارورزی دارم از صبح تا شب مشغولم ف ...

انشالله عزیزم حتما برو خیلی کمکت میکنن

مبارکتم باشه

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
اره حتما برو ازمایشتم بده  میتونی بری بهداشت برات پرونده تشکیل میده برا من ازمایش و قرصای ویت ...

شیاف پروژسترونم دارن بدن؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

منم۲۶ دعاکن بچم برام بمونه قبلی سقط شد توروخدامراعات کن جاروبرقی اصلا نکش تا سه ماهکیت

کاش فقط جارو برقی مشکلم بود من به شدت آدم وسواسی هستم روی نظافت بعد کارو دانشگاه میام به کارای خونه میرسم حساب کردم روزانه حداقل12ساعت فیکس سرپام

برو دکتر برای ازمایش و تجویز مکمل 

سونو هم برات مینویسه برای دو هفته دیگه

بارداری که بیماری نیس کمک بخوای فقط درصورتی نیاز به کمکی داری که پزشک استراحت تجویز کنه وگرنه من تا دو روز به زایمان سر کار میرفتم و بدون کمکی کارها رو هم انجام میدادم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کاش فقط جارو برقی مشکلم بود من به شدت آدم وسواسی هستم روی نظافت بعد کارو دانشگاه میام به کارای خونه ...

ن اصلا نکن منم مث توبودم دورازجون عین سگ پشیمونی داره مراعات کن چون ی بارکشیدم میگم