2777
2789
عنوان

سه سال پیش که بابا من فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 32 پست
چه بیشعور بوده  ما چون شهر غریبیم ‌سی میمیره می‌بریم شهر خودمون خاک میکنیم  همه آشناها و ...

تآره پسر خواهرم هم جون سال بعدش فوت شد برا اونم نگفت 

هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
نمیشه آخه اونوقت چه فکری میکنه  میگه چقدر احمقه من کم میزارم ولی اون نمیفهمه

شایدم برعکس بگه چقدر با شعوره من تسلیت نگفتم با اینکه ناراحت شد تلافی نکرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارش زشت بوده واقعا اما مثل اون نباش تا شرمنده بشع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

توقع داری؟ از جاری؟!😅

جاری من اولین باری که منو دید بدون هیچ دلیلی جواب سلامم رو نداد و روشو کرد یه طرف دیگه منو نادیده گرفت راهشو کشید رفت!

راستش رو بخوای از اینکه اینقدر رو مخش بودم بدون اینکه براش تلاشی کرده باشم خیلی هم خوشم اومد و کلی بهش خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

از بیشعوریش بوده. باید همون وقت تو روش میاوردی و میگفتی یا ب گوشش میرسوندی. الان بعد سه چهارسال میتونه حاشا کنه ک نه تو اشتباه میکنی من پیامت دادم. یا میگه من ک یادم نیست. 

نمیدونم هر چی خودت صلاح میدونی. ولی ای کاش همون سه سال پیش یش میگفتی. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

تآره پسر خواهرم هم جون سال بعدش فوت شد برا اونم نگفت 

من یکی رو میشناسم اصلا دلش تاب نمیاره تسلیت بگه تا بفهمه کسی مرده می ه تو خودش دکتر گفته اصلا انگار نه انگار که کسی مرده

شاید جاریتم همینجوره

اگه مشکلی داشتین باهم میگفتم از روی مرض بوده ولی میگی مشکلی نداریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توقع داری؟ از جاری؟!😅 جاری من اولین باری که منو دید بدون هیچ دلیلی جواب سلامم رو نداد و روشو کرد ی ...

ایول آفرین حتما ازش خیلی سر تری

عزیزم استارتر جان 

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارت رو امیدوارم سایه مادرت سالیان سال بالای سرت باشه و خودتو زندگیت و شوهرت سلامت و شاد و خندون زندگی کنید

الهی آمین 

اما یه گلایه کنم ازت

فداتشم اون بیشعوری کرده نادونی کرده پیام تسلیت نداده چون عقده ای هست اصلا ما فرض میگیریم جاریت آدم نیست

خوبه؟؟

حرف من اینه کینه به دلت نگیر چون اول از همه خودت رو نابود می‌کنی بخدا کینه مثل موریانه روحت رو در انزوا میتراشته وقتی خبر دار میشی که هزار نمونه بیماری روانی گرفتی خدایی نکرده

و اینکه این حرفت از همه لحاظ درست نیست که میگی باباش بمیره تلافی کنم

خدای محمد کنه که هیچوقت هیچ پدری از بین نره 

تورو خدا اینجوری نگو 

به هر حال هرچی باشه پدره 

تو گناه دختر رو پای پدر مینویسی؟؟ 

اون پدرش اگه بدونه به تو تسلیت نگفته هزارتا حرف میزنه به دخترش 

بعد تو منتظر مرگ یه پدری؟؟؟

خدا رحمت کنه بابای بزرگوار خودت رو اما موقعی که از بین رفت چه حسی داشتی؟؟؟

دوس داری اونجور حسی رو همنوعت تجربه کنه؟ بقران دوست نداری 

پس آرزوی سلامت برای هم کنیم

آرزوی شاد بودن 

نه آرزوی مرگ 

ایول آفرین حتما ازش خیلی سر تری

راستش همچین احساسی ندارم ولی اون با این حسود بازی‌هاش همین حسو بهم میده😅

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
از بیشعوریش بوده. باید همون وقت تو روش میاوردی و میگفتی یا ب گوشش میرسوندی. الان بعد سه چهارسال میتو ...

شوهرم میدونه روزی نیست که تو خونه به شوهرم نگم زن داداشت اینطوریه حتی بهش گفتم نشستم باباش بمیره ببینه چیکار میکنم اونوقت

راستش همچین احساسی ندارم ولی اون با این حسود بازی‌هاش همین حسو بهم میده😅

مواظب باش به این آدم حسود اعتماد نکنی و حرفی نزنی صاف میزاره کف دست شوهرش که خودش رو عزیز کنه

شوهرم میدونه روزی نیست که تو خونه به شوهرم نگم زن داداشت اینطوریه حتی بهش گفتم نشستم باباش بمیره ببی ...

خدا پدرتو رحمت کنه. کارش واقعا زشت بوده. هر کاری فکر میکنی آرومت میکنه انجام بده. هر وقت شاکی شد بگو منم مثل خودت رفتار کردم

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

عزیزم استارتر جان  خدا رحمت کنه پدر بزرگوارت رو امیدوارم سایه مادرت سالیان سال بالای سرت باشه ...

ممنون عزیزم 

ولی بالاخره که میمیره همه آدما میمیرن