2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

راجع بهت حرفی نزده ، حسش دوس داشتنه ولی احساس میکنه تو خیلی مغروری

کی میاد جلو 

از مشخصاتش چی حس میکنی 

من دوتا ادم تو ذهنمه یکیش محمده یکیش محمد رضا شماکدومو حس کردی

ممنونم جواب دادی❤️

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
کی میاد جلو  از مشخصاتش چی حس میکنی  من دوتا ادم تو ذهنمه یکیش محمده یکیش محمد رضا شماکد ...

محمدرضا، هردو سبزه ن قدشون بلنده؟ یکیشون یکم بداخلاقه محمدرضا ، اما محمدرضا انگار بیشتر بهت توجه داره

محمدرضا، هردو سبزه ن قدشون بلنده؟ یکیشون یکم بداخلاقه محمدرضا ، اما محمدرضا انگار بیشتر بهت توجه دار ...

محمد گندمیه اره تقریبا قدبلندن

اره دقیقا از محمدرضارو درست گفتی 

بنظرت میاد جلو پیشنهاد بده یا تونسته امارمو دربیاره 

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
 همکارت نیست  از غریبه هاس ،  بستگی بخودت داره وارد شی چون چندتا انتخاب داری  

خب میتونی بگی چجوری باهام آشنا میشه؟

من غیرهمکار قبول نمی کنم.

رابطم با اینی که الان راجبش ازت سوال می پرسم چطوره اون موقع؟

اون دختره چی میشه تا اون موقع؟

محمد گندمیه اره تقریبا قدبلندن اره دقیقا از محمدرضارو درست گفتی  بنظرت میاد جلو پیشنهاد بده ی ...

از هردو ممکنه پیشنهاد داشته باشی تا یکماه دیگه یا مثلا یه چراغ سبز نشون بدن بهت محمدرضا مخصوصا

خب میتونی بگی چجوری باهام آشنا میشه؟ من غیرهمکار قبول نمی کنم. رابطم با اینی که الان راجبش ازت ...

اون که دیگه برنمیگرده ، با دختری ثابت نیست ک همش با یکی باشه میدونی رفتو برگشت داره ،  این پیشنهادا از غیر همکاره ک گفتم  

2824
2823
2791
2779
2792