2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتمن یه خرفی شنیده ناراحت شده سمتش نرو  تا خودش بیاد  دلیل رفتاراشو بپرس خب  چو ...

آخه یه دختری هست خیلی بدش ازم میاد یا بد میگه ازم

منم بدم میاد که این گاهی به حرفاش بها میده واسه همین بیخود قهر کردم باهاش کلا ازین کارش خیلی بدم اومد🥲

نباید به حرفای بیخود اون بها میداد تو اون گروهه مجازیمون

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

اره گفتم انگار ناراحتی داره  تابلو بوده رفتارش

این دختر داییم خیلی بدجنسه خیلی باهام بده مخه اون یکی دختر داییمو که با هم دوست بودیم شست که بام قهر کنه

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

آخه یه دختری هست خیلی بدش ازم میاد یا بد میگه ازم منم بدم میاد که این گاهی به حرفاش بها میده واسه ه ...

اشتباه ازینه ک حرفای بقیه رو باور میکنه راجع بتو اگه دوست واقعیت باشه باید  خودتو ببینه نا با حرفی رفتارشو عوض کنه توام سمتش نرو