2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اصلا اون فرد وجود نداره من اززعمد گفتم ببینم حس ششمی یا نه همه رو اشتباه گفتی مردم و لطفاااا ...

از عمد  میپرسن؟ مگه من علم غیب دارم حس ششمم حسی ک داره رو میگه چرا چرت میگی ا حس کردم ادم مزخرفی باشی

حتمن هستن ک واسطه نشدن

آره نیومدن دنبالم اصلا آبجی کی میشه من بیام تاپیک بزنم زندگیم خوب شده شوهرم دوستم داره دگه باخانوادش کاری نداره ولی رفتم پرینت گوشیش رو گرفتم هیچ خیانتی نکرده بود بهم ای خداااااا خودت دستم رو بگیر که هرچی خیره پیش بیاد آبجی اصرار ندارم برگردم سرزندگیم چون شاید مصلحتم نباشه 

فقط خدااااا
از عمد  میپرسن؟ مگه من علم غیب دارم حس ششمم حسی ک داره رو میگه چرا چرت میگی ا حس کردم ادم ...

خواهشا مردمو سرکار نذارین

حس یعنی چی شانسی واسه خودت میگی ۵ سال ۳ سال ۱ هفته گناه داره این چه کاریه اخه

خواهشا مردمو سرکار نذارین حس یعنی چی شانسی واسه خودت میگی ۵ سال ۳ سال ۱ هفته گناه داره این چه کاریه ...

منم همینو بهش گفتم . بهش برخورد.

تعجبم از اونایی که ۳۵ صفحه بهش اعتماد کردن و سوال پرسیدن

بله مطمنم. من نمیپرسم ولی میبینم بندگان خدا رو گذاشتی سر کار گناه دارن.  خواستم بهت یاداوری کن ...

اره بابا واسه خودش میگه ۵ سااال دیگه ازدواج میکنی 

به یکی میگه ۲ روز دیگه 

طرف کارت میکشه با تاااروت و فلان باز دقیق در نمیاد چه بررسه از رو هوا یه چیزی میگن

آره نیومدن دنبالم اصلا آبجی کی میشه من بیام تاپیک بزنم زندگیم خوب شده شوهرم دوستم داره دگه باخانوادش ...

بدبیاری اوردی فقط  دعا کن یه نذری کن شاید حل شه ، ادم دهن بین اینجوریه زندگیشو خراب میکنه