2777
2789
 بین ایناس دیگه ینی تو این مدت از الان تا سه یا پنج سال دیگه ازدواج کردی

سنمو حدس بزن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بپرس

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
نه اما اگه ازدواج کنی ادم درستیه خوشبخت میشی

دماغمو کی عمل میکنم !؟

کی پولدار میشم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
 سال دیگه

چجور فردی هست؟کدوم ماهش ازدواج میکنم؟ 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
 سال دیگه

امین یاحمید برنمیگردن؟

دماغتو سال بعد  یا دوسال دیگه ، ۴۰سالگی ببعد اوضاع مالیت بهتر میشه

راجب وضع مالیم بگید؟پدرم خونه یا زمینی بهم میده؟

چجور فردی هست؟کدوم ماهش ازدواج میکنم؟ 

ماهش معلوم نیست چون ممکنه عوض شه،  خونواده ش پرجمعیته خودش ادم درون گرایی ممکنه باشه وضع مالیشم متوسطه اما بعدن خیلی بهتر میشه ظاهرشم معمولیه

دماغتو سال بعد  یا دوسال دیگه ، ۴۰سالگی ببعد اوضاع مالیت بهتر میشه

لطفا سوال های منم جواب بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز