2777
2789
عنوان

دبیری یا استادی با حقوق برابر ؟

204 بازدید | 14 پست

الان دبیر ریاضی و فیزیکم تو شهر خودمون شماله و خوش و آب و هوا و خونه و ماشین داریم حقوقم با خصوصی حوالی بیست هست 

بهم پیشنهاد هئیت علمی شده قم با حقوق ۱۷-۱۸ تومن ( حقوق استادیار آنقدره ) 

خیلی دو دلم باعث شده نتونم تصمیم بگیرم از طرفی آب و هوای قم و شهرشو خیلی دوست ندارم شمال خب چیز دیگه هست و حقوق هم خیلی تفاوت نداره

از طرف دیگه تو دبیری تابستون تعطیلم حتی خصوصی هم نرم ماهی ۱۳ رو دارم اما برای هئیت علمی بهم گفتن هفته ای سه روز باید تابستون بیای ولی خب موقعیت اجتماعی هئیت علمی بهتره 

میشه نظرتون و بگین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه آزاد قم؟؟  دولتی که بیشتره حقوقش بعدم همسرم هیات علمی دوماه تابستون تعطیله

دانشگاه صنعتی قم 

همسرتون شاید سنوات داره واگرنه حقوق بیسته با کسر مالیات و اینا میشه ۱۸ تقریبا

اینجا گفتن میخوایم تابستون واحد بدیم 

دانشگاه صنعتی قم  همسرتون شاید سنوات داره واگرنه حقوق بیسته با کسر مالیات و اینا میشه ۱۸ تقریب ...

همسر من ۷ سال سابقه داره دانشیاره پایه ۹

ولی برای استادیاره پایه ۱ هم بیشتر باید باشه

حق مسکن و غذا و ...توحکم نیست میاد رو فیش حدود ۳،۴ تومن اضافه میشه 

فکر کنم ۲۱ ، ۲۲ بشه برای خانم اول کار

برای اقا یکم بیشتر

خدایا شکرت...
دانشگاه صنعتی قم  همسرتون شاید سنوات داره واگرنه حقوق بیسته با کسر مالیات و اینا میشه ۱۸ تقریب ...

هر سال ک واحد نمیدن 

همسرم تو ۷ سال تا حالا واحد تابستون نداشتن

تابستون برای پیمانی ۱ ماه مرخصیه و رسمی ۲ ماه

خدایا شکرت...
همسر من ۷ سال سابقه داره دانشیاره پایه ۹ ولی برای استادیاره پایه ۱ هم بیشتر باید باشه حق مسکن و ...

من پست هاتونو‌ خوندم از این جهت که خواستم راهنمایی بیشتری بگیرم اما دیدم تو یه پستی پارسال گفتین حقوق شوهرم۱۲-۱۳ تومنه یهو از پارسال تا امسال چیشده ؟

من پست هاتونو‌ خوندم از این جهت که خواستم راهنمایی بیشتری بگیرم اما دیدم تو یه پستی پارسال گفتین حقو ...

سوالاتون منو بفکر برد ک قسط چی میدادیم 🙃

یادم اومد ماشین ظرفشویی وچند تا وسیله خونه قسطی خریده بودیم چند ماه نابود یودیم😇

خدایا شکرت...
نه عزیزم پارسال وام سنگین داشتیم ۱۲،۱۳ میموند از حقوق همسرم

سلام. منم در آستانه جذبم میشه درخواست دوستی بدم چند تا سوال راجع ب حقوق و مزایای هییت علمی ازتون بپرسم؟ دوستانم هستن ولی خیلی برام خوشایند نیست از اونا بپرسم.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار.