2777
2789
اره بامخلفات

مخلفات کنار نودل چی میزاری

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

همین الن ناهار خوردم 

مریضم بدجور سرماخوردم حال ندارم نمیدونم شام چی بزارم😓

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از این نخور گذاشته بودن زیر ذربین توش پره جونور بود اصلا اصلا نخور

عه ؟اخه فامیلمون توی کارخونه الیت کار میکنه طعم جدید داده بهمون داد تست کنیم گفتم ببینم چیه🥲

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

همین الن ناهار خوردم  مریضم بدجور سرماخوردم حال ندارم نمیدونم شام چی بزارم😓

یک سایت هست به نام حس تازگی برو غذاهاش سرماخوردگی اون رو ببین درست کن

عه ؟اخه فامیلمون توی کارخونه الیت کار میکنه طعم جدید داده بهمون داد تست کنیم گفتم ببینم چیه🥲

نه نخوریا جونورای خیلی خیلی ریز که با چشم دیده نمیشه فقط زیردستگاه معلوم میشه فیلمشو تو اینستا زیاد دیدم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

مخلفات کنار نودل چی میزاری

اول یکم پنیر چدار و شیر و و قارچ و خامه ترکیب میکنم روی حرارت حالت سس بشه یکم از آب نودل درحال پخت رو داخلش میریزم با خود نودل ترکیب میکنم خوب میشه