2777
2789
تو تهران با سه میلیارد من از کجا خونه پیدا کنم😂هر جایی که نمیتونم برم 

بیا شهر ما با سه ملیارد سه طبقه بگیر 😂

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو که دیشب تو یه تایپک گفتم گفتن کفر میگی توکل کن میگم اگه به دعا و توکل بود من الان باید تو قصر بو ...

حق با شما هست توکل و توسل هزارسالم داشته باشی تو این اوضاع قمر در عقرب مملکت ما به هیچ دردی نمی خوره مملکت رو هواست بعد ....

هر جایی بری نیست حتی مرتضی گرد که روستاس

عزیزم باید جایی باشم که هم به محل کار همسرم هم خودم نزدیکه 

مخصوصا شغل من که سر ساعت رسیدن خیلی مهمه 

حالا من برم جاهای دور تر و دردسر رفت و امد واقعا ازار دهنده هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیا شهر ما با سه ملیارد سه طبقه بگیر 😂

اره جاهای دیگه میشه🫠😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تو تهران با سه میلیارد من از کجا خونه پیدا کنم😂هر جایی که نمیتونم برم 

من خودمم تهرانم 

ببین شده خونه ۳۸ متری بخری بخر بده اجاره شما الان ۱ میلیارد داری چرا واقعا اقدام نمیکنی برای خرید خونه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

آدم باید حداقل ۱ میلیارد داشته باشه

من به همکارم اتفاقا دیروز گفتن تازه ازدواج کرده جفتی کارمندن 

گفتم وام ازدواج رو بزارید سپرده بانک یه وام بگیرید روش ...یه خونه بگیرید روش وام مسکن زوجین حدوی ۸۰۰ میدن وام ازدواجم میزارن روش ...کمک  خانواده و طلا و پس اندازم تنگش ..همون اول میتونن یه خونه بگیرن ...الانم نظرم همینه شدنیه ...ولی بینهایت سخت 

عزیزم باید جایی باشم که هم به محل کار همسرم هم خودم نزدیکه  مخصوصا شغل من که سر ساعت رسیدن خیل ...

میگم دیگه وقتی نمیشه چیکار کنیم

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
ایشون گفت تلاش کنید با وام بخرید منم گفتم وام مگه چقدره آدم حداقل باید ۱ میلیارد پول نقد داشته باشه& ...

منظورتون فهمیدم میگم ۱ ملیارد باشه بازم بیشتر از ۱ نمیتوکی وام بگیری که میشه ۲با ۲ ملیارد شهرهای بزرگ خونه نمیدن که

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
من خودمم تهرانم  ببین شده خونه ۳۸ متری بخری بخر بده اجاره شما الان ۱ میلیارد داری چرا واقعا اق ...

عزیزم خونه ۲۰ اصلا 

باید به محل کارمون نزدیک باشه 

جایی باشه که بشه زندگی کرد(از لحاظ متراژ و شکل خونه)

نمیتونم فقط به خاطر صرفا یک خرید برم هر مکانی و هر خونه ای 

بحث محل کار هم که جداست تو این ترافیک برم بیام اونم تایم های کاری من که یهو ساعت ۳ شب من باید برگردم خونه 

چه جوری تو اون تایم تنهایی خیلی مسیر هارو برم؟هر چه قدر هم مستقل باشم باز هم یه محدودیت هایی هست

من که بعد از بیست سال زندگی مشترک تازه خونه دار شدم . جفتمون هم کار کردیم و از بچه دار شدن و خوشی هامون زدیم تا به اینجا رسیدیم . خدا نگذره از اونایی که با این گرونیهاشون ما را آرزو به دل گذاشتن و خودشون در رفاه و آسایش زندگی میکنن. لعنت خدا به تک تکشون 

عزیزم گفتم که بده اجاره 

رهنی که دستشون هست رو چه جوری بدم اجاره😂