2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیمیش یه مقدار سخت بود 

زیستش اوکی بود 

فیزیکشم بقیه میگفتن خوب بوده 

زمینش فوق العاده بود 

ریاضیش من نزدم 

برای من که نخوندم میگم راحت بوده پس قطعا راحت بود

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
سطحش چطور بود بچها

متوسط رو به پایین به نظرم😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
شیمیش یه مقدار سخت بود  زیستش اوکی بود  فیزیکشم بقیه میگفتن خوب بوده  زمینش فوق ال ...

افاقا اونایی ک نخوندن همیشه میگن راحته چون سوالا براشون اشناست فقط زمین نسبت ب سالا پیش لولش بالاتر بود

کاربری دست دو نفر👧
بد نبود اگ اونایی ک زدم درست باشه رتبم خوب میشه ولی الان همش فک میکنم غلطن

وای منممممم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
افاقا اونایی ک نخوندن همیشه میگن راحته چون سوالا براشون اشناست فقط زمین نسبت ب سالا پیش لولش بالاتر ...

خب سوالاشو من دیده بودم من سه ماه لا کتابو باز نکردم طبیعتا یادم رفته بود ولی بد جواب ندادم😂

برای کسی که خونده بود بد نبود من از رفیقامم همینو شنیدم