2777
2789
عنوان

تولد همسرم ولی

118 بازدید | 9 پست

چند روز قبل از دختر دایی جوونم رو از دست دادیم.....خانواده داییم زیاد غم و غصه رو قبول ندارن...مثلا زنداییم ترمیم ناخن رفته همون اول‌‌‌...به بقیه هم گفته مراسم لازم نیس بگیرین و گریه کنین اصل دخترم بود رفت وقطعا قطعا ناراحت هست‌‌‌‌...حالا من برا همسرم ی کیک بگیرم و ی تولد دو نفره و استوری بزارم زشته؟؟؟زندایی رو هاید میکنم نبینه کلا از نطر مردم زشته؟؟میتونیم استوری نذارم ولی خب دلم میخواد بزارم....گفتم بپرسم ببینم زشته یا نه....از نظر اجتماع میخوام بدونم

کلا عکسش رو با ی کیک بزارم بنویسم تولدت مبارک عزیزم..

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

دیگه وقتی خانواده خودش بیخیال هستن شما چرا مراعات کنی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکس نزار زشته

ولی زنداییت چجوری انقد راحته؟!

دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢
همون کیک بذار بگو تولدت مبارک ولی زنداییت چقدر بدبوده

بیچاره خیلی اذیت شد دخترش چند ساله درگیر بود‌‌‌‌...ناراحت هست ولی زیاد نشون نمیده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من هیچوقت هیچ مناسبتی رو حتی اگه مراسم مفصل هم بگیرم باهمسرم استوری نمیذارم همیشه هم اینجور مناسبتا رو دونفره میگیرم اصلا خوشم نمیاد بذار فکرکنن من هیچ کاری نمیکنم من که خودم میدونم چیکار کردم کلا به این نتیجه رسیدم هرچی تو چشم بقیه نباشم بهتره شماهم نذاری بهتره البته زندگی خودته ولی اینطوری دیگه هیچ حرف و حدیثی هم توش نیست پس فردا داستان درست نمیشه بخاطر یه عکس و هرکی بخواد ی چیزی بگه و شما ناراحت بشی